Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hasan Kılca seçim çalışmalarını sürdürüyor! Ev ziyaretleri yaptı, pazar esnafıyla buluştu

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Karataylılarla bir araya gelmeye devam ediyor. AK Parti Karatay İlçe Kadın Kollarının tam kadro olarak destek verdiği ev ziyaretlerinde Karataylılarla buluşan Hasan Kılca, semt pazarı esnaflarını da ziyaret ederek istişarelerde bulundu ve destek istedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlere yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz ile ilçe kadın kollarının tam kadro olarak destek verdiği; ilçe yönetimi, gençlik kolları ile belediye meclis üyelerinin de katıldığı program kapsamda Hasan Kılca, Kalenderhane ve Akif Paşa Mahallelerinde tek tek ev ziyareti gerçekleştirdi. 



Mahalle sakinlerinin sıcak ilgi ve teveccühleriyle karşılanan, hemşehrilerinin çay davetlerini geri çevirmeyen AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karataylılarla sohbet etti, mahallelinin talep ve önerilerini ve dinledi. 



Hasan Kılca, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile belediye meclis üyeleri, mahalle taramasının yanı sıra Kalenderhane Mahallesi’nde kurulan semt pazarını da ziyaret etti. 
Kılca ve beraberindekiler, pazar esnafına hayırlı işler dileğinde bulunarak esnaf ile vatandaşlarla sohbet etti. Hasan Kılca, semt pazarının yanı sıra, Kalenderhane ve Akif Paşa Mahallelerindeki esnaflarla da buluşarak desteklerini istedi.  



AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, belediye başkan adaylığının açıklanmasının ardından tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte çalışmalara başladıklarını belirterek, ‘Yaklaşık 25 gündür Karatayımızın her bir yanında çalışıyoruz. Bu süreçte hemşehrilerimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize ve bizlere gösterdikleri sevgi ile muhabbet, bizleri hem mutlu ediyor hem de geleceğimiz adına umutlandırıyor. Tabii bu, bizler için önemli bir sorumluluk da aynı zamanda. Bizler de buna layık olmak adına gece gündüz demeden koşturuyoruz çalışıyoruz. 1 Nisan sabahı itibariyle de tevazu, samimiyet ve gayretle ilçemize hemşehrilerimize tüm Karataylı kardeşlerimizin katkılarıyla hizmet etmeye devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı. 



 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English