Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hasan Kılca: Bayrağı en üst seviyeye taşımak için gayret göstereceğiz

AK Parti’nin Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca çalışmalarına yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kılca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile birlikte Karatay İlçe teşkilatında partililerle buluştu. Toplantıda seçim çalışmaları ele alındı.

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. 

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Deresoy, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe yönetimi, ilçe kadın ve gençlik kolları yönetimlerinin yanı sıra belediye meclis üyeleri de katıldı. 

YİNE AYNI AŞK VE COŞKU İLE ÇALIŞACAĞIZ 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, seçim çalışmaları ile teşkilatın bu konudaki hazırlıklarının ele alındığı toplantıda yeni sürecin hayırlar getirmesini dileyerek Karatay’daki birlik ve beraberliğin önemine değindi. 



Usta, “Karatay bir başka güzel. Belediye başkanımız burada, belediye başkan adayımız yine burada. Yine aynı aşk ve coşku ile çalışmak için bir araya geldik. Karatay, Konya’nın en yüksek oy oranına sahip olmanın onurunu taşıyor ve burada yüksek bir çatı var. Bu dava bir bayrak yarışı. Herkes layıkıyla yaptıktan sonra görevini devreder. Bu süreç hepimiz için geçerli ve bizler bu anlayışta olduğumuz sürece de hiçbir zaman sıkıntı yaşamayız. Herkesin gözü Konya’nın üzerinde. Konya da AK Partimizin güçlü bir kalesi olarak genel merkezimizde de güçlü bir şekilde temsil ediliyor. Bu partide hiçbir makam ve mevkinin de önemi yok. Önemli olan hepimizin bu zincirin bir parçası olabilmek” ifadelerini kullandı. 



"BAYRAĞI EN ÜST SEVİYEYE TAŞIMAK İÇİN GAYRET EDECEĞİZ"

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca da Karatay’daki birliktelik ve dava bilincinin tüm Türkiye’ye örnek olduğuna vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti belediyeciliğinin farkı işte burada. Bu güzel görüntü ve ortam bizlere her şeyi anlatıyor. Tüm aile bir arada. Zaten bu bir hizmet yarışıdır, bir bayrak yarışıdır. Bizler Karatay’ı tanıyoruz ve Hz. Pir’in diyarında daha önceki belediyecilik tecrübelerimizi Karatayımıza yansıtarak inşallah bu bayrağı en üste zirveye taşımak için gayret göstereceğiz. Yeni Büyükşehir Yasası’nın Konya’daki örnek uygulamasında aktif görevler aldık. Yani şehrimizin 31 ilçesine ve tüm mahallelerine gittik. Bu tecrübelerimizle inşallah bu bayrağı en üste taşımaya söz veriyorum ve sizlerin destek ile dualarınızı bekliyorum.” 



Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de her seçimin birbirinden önemli olduğunu ancak bu seçimin hepsinden önemli olduğunun altını çizdiği konuşmasında “Ülke olarak, Karatay ve parti olarak yeni sistemde ilk defa bir imtihanımız olacak bu seçim. İnanıyoruz ki Karatayımız yine üzerine düşeni ziyadesiyle yapacaktır. Bizler de 15 yıl gibi bir süre Hz. Mevlana’nın diyarına hizmet ettik. Karatay'da bu yeni sistemde fırsatları çok iyi değerlendirdi ve çok güzel işler yaptı. İnşallah bundan sonra da yapacaktır” diye konuştu. 



AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise ülke olarak yeni bir sürece girdiklerini belirtere “Her seçimde Karatay zirvede oldu. İnşallah Genel Başkan Yardımcımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanımızla, adayımızla, il ve ilçe teşkilatımızla, kadın ile gençlik kollarımızla her zaman olduğu gibi yine gece gündüz koşturarak Karatay’ı hep birlikte zirveye taşıyacağız.” dedi. 

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ayrıca Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar’ı da ziyaret etti. 



 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English