Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hasan Angı: Ulaşmadığımız tek kişi kalmayacak

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı’nın 71. Danışma Meclisi ve Mahalle Yönetimleri Toplantısı gerçekleştirildi. Teşkilatçılığın ve siyasetin, heyecan, gayret ve inanç işi olduğunu söyleyen Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı ise “Bu heyecan ve inançla yerel seçime kadar ulaşmadığımız tek kişi kalmayacak” dedi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da Meram’ın gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye’ye örnek teşkil ettiğini söyledi.

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı’nın 71. Danışma Meclisi ve Mahalle Yönetimleri Toplantısı ilçe teşkilat binasında gerçekleştirildi.

Meram Belediyesi’nin, Meram İlçe Teşkilatının çalışmaları ile Yerel Seçim hazırlıklarının istişare edildiği toplantıya, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru, Ak Parti İl ve Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meram Koordinatörleri, Meram  İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Uçar, Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı, teşkilat mensupları, meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, toplantının hayırlı sonuçlar getirmesini diledi.

24 Haziran seçimlerinin değerlendirmesi ve Mart ayında gerçekleştirilecek yerel seçimlerin istişaresini yapmak üzere bir araya geldiklerini hatırlatan Dolular, “Mahalli seçimler Türkiye’nin bundan sonraki beş yılını şekillendirecek. Arzu ettiğimiz Türkiye hayali için gereken hızlı ve etkili icraatlar için bu seçimlerin istediğimiz gibi sonuçlanması çok önemli. Ancak insan gönlünü kazanmak her şeyden çok daha önemli... Gönülleri kazanmadan oy da kazanamazsınız. Bu sebeple önce gönülleri kazanmayı hedefledik. Gönülleri en güzel şekilde fethedebileceğiniz mecra da yerel yönetimlerdir” değerlendirmesinde bulundu. 

“KAZANAN YİNE TÜRKİYE OLACAKTIR”

İnsana dokunabilen her hareketin zafere ulaşacağını söyleyen Mustafa Dolular, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi gönül belediyeciliği ve gönül teşkilatçılığı yapmalıyız. Bu bizim bu kutlu yürüyüşte yolumuzu aydınlatan en önemli ışığımız. Biz sürekli halkın arasındayız. Geçtiğimiz 10 aylık dönem içinde yaşadığımız seçimde, mahalle başkanından sandık görevlilerine, teşkilat başkanlarından gençlik ve kadın kolları üyelerine kadar hepimiz birlik ve beraberlik içinde bir seçim yaşadık. Aynı birlik ve beraberliğin önümüzdeki mahalli seçimlerde de devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye dünyanın en stratejik bölgesi. Bu sebeple hiçbir zaman rahat bırakılmadık. Bugüne kadar her saldırının üstesinden geldik. Bugün gerçekleştirilen ekonomik saldırıyı da yine birlik ve beraberlikle bertaraf edeceğiz” diye konuştu. 

Toplantıya iştirak edenlere belediyenin son 4.5 yıl içinde gerçekleştirdiği yatırımlar ve atılımlar hakkında bilgi veren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilk olarak belediyenin son birkaç hafta içinde hizmete sunduğu Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi, Millet Kıraathanesi ve Havzan Sosyal Tesisi ve Çocuk Sokağı yatırımlarından söz etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimlerinden önce dillendirdiği ‘Millet Kıraathanesi ve Millet Bahçesi’ projelerinin ilk örneklerini Meram’da hayata geçirmiş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Toru, “Bu yatırımları sadece hayata geçirmekle kalmadık. Projelere özel konseptler ekleyerek daha işlevsel bir hal almasını sağladık. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde oluşturulan kurul, Meram Millet Kıraathanesini tüm Türkiye’ye örnek gösterdi. Çünkü bu özel mekan, çocuklardan yaşlılara, kadınlardan erkeklere,  gençlerden engellilere herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği şekilde tasarlandı. Her ziyaretimde içerisi cıvıl cıvıl. Böyle kalabalık gördükçe ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı anlıyoruz” diye konuştu. Başkan Toru, ayrıca, gördüğü bu ilgiden dolayı Meram’ın farklı bölgelerine üç Millet Kıraathanesi daha kazandırmak için çalışmalara başladıklarının da müjdesini verdi. 

Meram tarihinin en büyük imar revizyon çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Toru, başlatılan tüm imar revizyon çalışmalarının iki mahalle dışında tamamlandığını söyledi.

Kentsel dönüşüm çalışmalarında da birçok mahallede sona gelindiğini ifade eden Toru, “Yaptığımız çalışma çok kolay ve basit çalışmalar değil. Türkiye’nin en büyük şehirlerinin bile yıllardır başarmaya çalıştığı uygulamaları biz üç yıl içinde tamamladık. Örnek bir çalışma oldu. Sadece bu yıl içinde 14 bin tapu dağıttık. İmar planlarından sonra 18 uygulamasını birkaç mahalle dışında büyük ölçüde bitirdik” dedi.

‘İnsana dokunmak bizim vizyonumuz’ diyerek 4.5 yıl önce yola çıktıklarını söyleyen Başkan Fatma Toru, “Alt ve üst yapı çalışmalarıyla, tamamlanmış imar çalışmalarıyla, en uzak noktasına kadar modern görünümüyle, kültür, sosyal ve spor tesisleriyle, doğal güzellikleri ve yeşil bölgeleriyle, geleceğin müreffeh Meram’ını hep birlikte inşa ettik, etmeye de devam ediyoruz. Yaptıklarımızı asla yeterli görmedik. Her geçen gün daha güzel neler yapabiliriz sorusunun yanıtını aradık. Çünkü Meram her şeyin en güzeline layıktır” şeklinde konuştu.    

“Teşkilatçılık, heyecan, gayret ve inanç işidir” diyerek sözlerine başlayan Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve onun ülke sevdasıyla yola çıktıkları günden bu yana Türkiye’ye büyük hizmetler sunduklarının altını çizdi.

Kendilerinin de bu hizmet yolunun yolcusu olduklarını belirten Angı, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’ya başarılı  hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yapılanların günlük hayatın telaşı içinde fark edilmese de büyük bir emeğin sonucu olduğunu söyleyen Angı, “Değişim ve dönüşüm yapmak kolay bir iş değil. İnsanların hayatı devam ederken büyük işler başarıyorsunuz. Bunlar bazen fark edilmiyor bazen tepkiye bile yol açabiliyor. Ama geleceğe dair planlar ve yatırımlar yapmak durumundayız. Sonuçta kazanan Konya oldu, kazanan Meram oldu” diye konuştu.     

“YEREL SEÇİMLER İÇİN ULAŞAMADIĞIMIZ TEK BİR KİŞİ KALMAYACAK” 

Bu şehri büyütmek adına büyük bir çabanın içinde olduklarını ifade eden Hasan Angı, bugünden sonra yerel seçim çalışmalarında yoğunlaşmak durumunda olduklarını söyledi.

Bu süreçte bütünlük içinde her bir vatandaşa dokunacaklarının altını çizen Angı sözlerini şöyle sürdürdü;

“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız önderliğinde ve onun yoğun çabasına yakışır bir şekilde çalışmalarımızı şekillendirmek durumundayız. Milletimize dokunacağız. Onların taleplerini dinleyeceğiz. Tüm olumsuzluklara rağmen yaşadığımız tüm saldırılardan güçlenerek çıkacağımızdan şüphemiz yok. Bu ülke kendi insanıyla birlikte büyüyecektir. Yeni yönetim anlayışı bu büyüme için bir fırsat. Hızlı ve etkin kararlarla büyüyecek Türkiye’nin önünü kimse alamayacaktır. Bu amaçla, yerel seçimlere çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Bir sandık başkanı bile sandığındaki her bir kişiyle iletişime geçmeli. Dertlerini dinlemeli. Çözebileceğimiz sorunlarını çözmeliyiz. Biz seçimden önce afaki vaatler verip seçimden sonra unutan olmadık hiç. Öyle olsaydık bunca seçim zaferini kazanamazdık elbet. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Ne aldatan olduk, ne aldanan” Bu nedenle bu millet Ak Parti’yi sahiplenmiştir bugüne kadar. Bu sahipleniş 2019 Mahalli Seçimlerinde de sürecektir inşallah” 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English