Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hasan Angı: Geleceği dizayn etmemiz gerekiyor

Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanlığı tarafından teşkilat faaliyetlerinin ele alındığı danışma meclisi toplantılarının 71’ncisi yapıldı. Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "Hemşehrilemizin büyük destekleriyle 31 ilçemizde ve büyükşehrimizde Ak Partili belediyelerimiz ülkemizi 2023, 2053 hedeflerine doğru taşırken, bu temel taşların üzerinde geleceği dizayn etmemiz gerekiyor" dedi.

Hasan Angı:  Geleceği dizayn etmemiz gerekiyor
AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın 71.Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.Teşkilat üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği program Selçuklu Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Programa Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Ak Parti İl ve İlçe Yöneticileri, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri, Mahalle Temsilcileri, sandık başkanları ve partililer katıldı.     
 
Türkiye’nin son yıllardaki büyüme hızının ve güçlenmesinin önüne geçmeye çalışan küresel güçlerin güncel saldırıları karşısında milli birlik ve beraberliğin önemine değinen Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, kaynakların verimli kullanılması, üretime dayalı ekonominin ön plana çıkarılması ile tüm olumsuzlukların çözüleceğini vurguladı.

Özer konuşmasına şöyle devam etti;

“Dövizdeki dalgalanmalar, faiz artışları, fiyat artışları, enflasyon gibi ekonomimizi ve gündelik hayatımızı olumsuz etkileyen bir takım gelişmeler yaşadık. Aslında uzun zamandır unuttuğumuz bu ekonomik terimler tekrar gündemimizi oluşturan maddeler haline geldi. Bu durumu Türkiye’nin son yıllardaki büyümesinin ve güçlenmesinin önüne geçmeye çalışan küresel güçlerin ülkemiz üzerindeki güncel saldırıları olarak da yorumlayabiliriz. Türkiye olarak içerisinde bulunduğumuz ekonomik zorlukları aşmak için hem küresel güçlerle mücadele etmeli, hem de bir takım alışkanlıklarımızı değiştirmeliyiz. Özellikle kaynaklarımızı verimlilik esasımıza göre kullanmaya gayret etmeli, üretime dayalı ekonomiyi ön plana çıkarmalıyız. Bireysel olarak özel sektörde, kamuda her alanda israftan uzaklaşmalıyız. Bu hususlarla ilgili hükümetimiz önemli tedbirler almaktadır. Bunlardan bir kısmı uygulanmakta, bir kısmı da önümüzdeki süreçte uygulamaya devam edilecek. Önemli girişimlerde bulunuldu ve olumlu neticeler almaya başladık. Bizler inanıyoruz ki, bugüne kadar bir çok zorlukların üzerinden geldiğimiz gibi milli birlik ve beraberlik içerisinde her türlü olumsuzluğun üzerinden geleceğiz”  
Konya belediyelerinin yerel yönetimler bazında insan odaklı çalışmalarına dikkat çeken Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, memnuniyetin en yüksek seviyede tutulduğu hizmet anlayışındaki en güzel örnekleri yaşadıklarını ifade etti.

Özer, “Selçuklu ilçemiz her yıl ortalama 20 bin nüfusu artan büyük bir ilçemiz. Dolayısıyla nüfusla beraber ihtiyaçlarda sürekli artmaktadır. Konya’daki belediyelerimiz de artan bu ihtiyaçları karşılamak adına her türlü hizmeti başarıyla yerine getiriyor. Bugünlerde çok güzel hizmetlerin açılışları yapılıyor. Her gün farklı bir hizmetin sunulmasında yoğun bir gündemi takip ediyoruz. Dolayısıyla bütün zorluklara rağmen ilçemizde hizmet fırtınası artarak devam ediyor. Bizlerde bu hizmetleri büyük bir memnuniyetle takdir ediyoruz" dedi. 
 
Programda Selçuklu Belediye tarafından tamamlanan projeleri slayt sunumu eşliğinde anlatan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, " Kosova Mahalle Konağımız ve Tatköy Sosyal Tesisimiz tamamlandı. Tepekent Çarşı, Ticaret Merkezi ve Hizmet yerleri de tamamlandı. Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Misafirhanesi tamamlandı ve geçtiğimiz hafta açılışı yaptık. 10 adet temizlik aracının alımını yaptık. Bu araçlarımızın da hizmete girmesiyle birlikte 23 aracımızla temizlik çalışmalarını yürütüyoruz" dedi. 
 
Selçuklu Belediyesi'nin eğitime desteğinin spor yatırımlarıyla da sürdüğünü ifade eden Başkan Pekyatırmacı 4 okula kazandırılacak olan ve 8 milyon 480 bin TL 'ye mal olacak spor salonlarında yapım çalışmalarının sürdüğünü ayrıca mahallelere kazandırılacak 55 adet suni çim sahanın da yapımının devam ettiğini ifade etti.

Pekyatırmacı," Selçuk Üniversitesi Kampüsü karşısında 1000 kişilik öğrenci yurdu inşaatımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Ekim ayı sonu veya Kasım Ayı ortaları itibariyle inşaat faaliyetlerini tamamlayıp 2. döneme bu yurtlarımızı eğitime hazır hale getirmeyi planlıyoruz. Ayrıca Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip  Ortaokulu'nun ek binaları ve spor tesisleriyle ilgili de inşaatımızda hızla devam ediyor" dedi.
 
Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’da konuşmasında Ak Partinin kuruluşundan itibaren hem hükümet olarak hem de yerel yönetimlerde hayal edilebilecek binlerce hizmetin sunulmasında etkin rol oynadığını dile getirdi.

Angı, “Teşkilatlarımızın kuruluşundan bu yana uzun yıllar hem iktidarda hem yerel yönetimlerde başarılı olacağımıza inanmayan siyasilere karşı hamdolsun merkezi hükümetle beraber yerel yönetimlerimizin başarıları apaçık ortadadır. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ilgiyle izlenen bir lider olmuştur. Tüm mazlum coğrafyanın umudu olduk. Dünyanın hasret olduğu adalet, hakkaniyet ve mazlumların umudunu şu anda Türkiye temsil ediyor. Bu ülkeyi çok daha iyi noktalara taşımak, emanet olarak aldığımız bu görevleri bizden sonrakilere çok daha iyi bir noktada teslim etmek adına nöbetteyiz. İster sandık yönetimleri, mahalle yönetimleri, ister ana kademeler, kadın ve gençlik kollarında görev alıyor olalım. Görevimizi en iyi şekilde yapmak için çalışmalıyız" dedi.
 
Yaklaşan yerel seçim süreciyle ilgili açıklamalarda da bulunan Angı;"Yerel seçimlere doğru yürüyoruz. Saha çalışmalarımızın içerisindeyiz.  Bu çerçevede şehrimizdeki tüm ilçelerimizle beraber büyükşehrimizde de en güzel şekilde seçimleri yöneteceğiz inşallah. Hemşehrilemizin büyük destekleriyle 31 ilçemizde ve büyükşehrimizde Ak Partili belediyelerimiz ülkemizi 2023, 2053 hedeflerine doğru taşırken, bu temel taşların üzerinde geleceği dizayn etmemiz gerekiyor.  ” dedi. 
 
Programın sonunda teşkilat çalışmalarında özveriyle gayret gösteren teşkilat üyelerine plaket takdiminde bulunuldu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English