Son Dakika Haberler

Gaziantepspor'u sakatlıklar düşündürüyor

Eklenme Tarihi: 27.11.2014 - 15:31

Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren kırmızı-siyahlı ekipte kart cezalısı Elyasa ile sakatlıkları süren Muhammed, Koray ve Costly forma giyemeyecek Teknik direktör Buruk: "Elimizdeki kadroyla en iyi oyunu sergilemeye çalışacağız"

GAZİANTEP (AA) -  Spor Toto Süper Ligi'nin 11. haftasında Galatasaray'la karşılaşacak Gaziantepspor'da, sakat ve kart cezalısı futbolcuların durumu teknik heyeti düşündürüyor.

Kırmızı-siyahlı ekip, Galatasaray maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesislerinde teknik direktör Okan Buruk yönetimde gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

İdmana kart cezalısı Elyasa ile sakatlıkları süren Muhammed, Costly ve Koray katılmadı. Takımdan ayrı çalışan Camara'nın ise Galatasaray karşısında forma giyip giyemeyeceği maç saatinde netlik kazanacak.

Teknik direktör Buruk, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligdeki her maçın zorlu geçtiğini belirterek, Galatasaray karşılaşmasının da çekişmeli geçeceğini söyledi.

Rakiplerinin son haftalarda hem ligde hem de Avrupa'da kötü sonuçlar aldığını hatırlatan Buruk, "Galatasaray zaman zaman çalkantılar yaşasa da ligin iyi ve şampiyonluğa oynayan takımlarından birisi. O yüzden çok zorlu bir maç bizi bekliyor" dedi.

Sahalarında oynadıkları maçta iyi bir grafik yakaladıklarını aktaran Buruk, bunu sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Gaziantep'te oynadıkları son 3 maçta galip geldiklerini ifade eden Buruk, şöyle konuştu:

"Bu seriyi 4'e çıkarmak için kazanmamız gerekiyor. Geçen hafta istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Hatalarımızı görüp onlardan da ders çıkararak daha iyi bir performans sergilemek istiyoruz. Ne yazık ki kadromuzda eksiklerimiz olacak. Elyasa sarı kart cezalısı, Muhammed, Costly, Koray ve Camara sakat. Bu oyuncularımızın sakat olması zaman zaman bizi sıkıntıya sokabilir. Çünkü oturmuş bir takımımız vardı. Özellikle Elyasa ve Muhammet'in son haftalardaki performansı çok iyiydi. Ama elimizdeki kadro ve oyuncu yapısı, büyük bir takıma karşı bile olsa cevap verebilecek nitelikte. Elimizdeki kadroyla en iyi oyunu sergilemeye çalışacağız."

Futbolcularına güvendiğini vurgulayan Buruk, zorlu Galatasaray maçında taraftarları takımı desteklemeye çağırdı.

Futbolculardan John Chibuike de zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

Galatasaray'ın ligin önemli takımlarından biri olduğunu ifade eden Chibuike, "Büyük bir takım olması bizim için fark etmiyor. Çünkü tüm maçlara kazanmak için çıkıyoruz. Bu maçta da aynı şey geçerli. Sahamızda 3 puanın sahibi olmak istiyoruz" diye konuştu.

- Prandelli hakkındaki eleştiriler

Okan Buruk, Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli hakkındaki eleştirilerin hatırlatılması üzerine şunları kaydetti:

"Kaybeden takımlara yönelik her zaman eleştiri olacaktır. Bu her takım için geçerli. Yenildiğimiz zaman bizde eleştiriliyoruz. Bu noktada da en başta hocalar eleştirilir. Ben hiçbir meslektaşım hakkında olumlu veya olumsuz konuşmak istemem. Herkes görevini hakkıyla yapmaya çalışıyor. Teknik direktörler hakkındaki kararları da yönetimler verecektir. O yüzden bu konuyla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum."


Kaynak: