Futbol: UEFA Avrupa Ligi

Eklenme Tarihi: 07.11.2014 - 02:12

Lokeren: 1 Trabzonspor: 1 (İlk yarı)

Stat: Daknam

Hakemler: Gianluca Rocchi, Gianluca Cariolato, Alessandro Giallatini (İtalya)

Lokeren: Barry, Galitsios, Maric, Scholz, Odoi, Persoons, Overmeire, Junior Dutra, Patosi, De Pauw, Leye

Trabzonspor: Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Musa Nizam, Medjani, Constant, Fatih Atik, Mehmet Ekici, Waris, Yatabare

Goller: Dk. 5 Patosi (Lokeren), Dk. 45+2 Waris (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 14 Fatih Atik (Trabzonspor), Dk. 21 Junior Dutra, Dk. 27 Odoi (Lokeren)

 

LOKEREN (AA) - UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki Lokeren-Trabzonspor karşılaşmasının ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

5. dakikada Junior Dutra'nın sağ taraftan yerden ortasında, yakın mesafedeki Patosi'nin şutunda, top kaleci Fatih Öztürk'ten döndü. Dönen top ile tekrar buluşan Patosi, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

13. dakikada sol çaprazdan ceza alanına giren Junior Dutra'nın vuruşunda top açıyı daraltan kaleci Fatih Öztürk'e çarparak uzaklaştı.

22. dakikada Constant'ın sağdan ortasında, ceza alanında iyi yükselen Yatabare'nin kafa vuruşunda, top az farkla üsten auta gitti.

28. dakikada Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, karşılaşmanın hakemine tepkisi nedeniyle Gianluca Rocchi tarafından kırmızı kart ile tribünlere gönderildi. Daha önce İstanbul Başakşehir ve Legia Varşova maçlarında da bu nedenle tribünlere gönderilen Halilhodzic, üçüncü kez aynı davranışı nedeniyle cezalandırıldı.

38. dakikada Bosingwa'nın sağdan pasında, ceza alanı dışında topla buluşan Waris'in şutunda, top kaleci Barry'de kaldı.

40. dakikada Junior Dutra'nın sağdan ortasında, ceza alanı içinde Patosi'nin şutunda, çizgi önünde Belkalem topu uzaklaştırdı.

42. Patosi'nin ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Junior Dutra'nın şutunda top kaleci Fatih Öztürk'ten döndü. Dönen topu De Pauw tamamlamak istedi ancak savunmada Belkalem, topu çıkararak büyük bir tehlikeyi önledi.

45+2. dakikada Trabzonspor beraberliği yakaladı. Yatabere'nin sağ çaprazdan sert şutunda, kaleci Barry'nin müdahalesiyle direğe çarpan top altıpas içine düştü. Geriden gelen ve rakibinden önce topa sert bir vuruş yapan Waris meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-1

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.


Kaynak: