Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde çocuklara oyuncak ve kışlık kıyafet dağıtılacak

Oyuncak ve kıyafet yüklü tır, Beyoğlu'nda düzenlenen törenin ardından yola çıktı

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - Beyoğlu Belediyesi ile Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde çocuklara dağıtılacak oyuncakları ve kışlık kıyafetleri taşıyan tır, yola çıktı.


Beyoğlu Belediyesi binasında önündeki törende konuşan Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli, organizasyonun çok ince düşünüldüğünü dile getirdi.


Demirelli, hediyelerin çocuklara ulaşmasının önemli olduğunu ifade ederek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.


Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, tırın 15 gün boyunca 14 ili dolaşacağını belirterek, şöyle devam etti:


"Çocukları hem manen ısındıracak hem de onlara kışlık ihtiyaçlarını sunacaklar. Tırda çocukları sevindirecek, onların kalplerine dokunacak ve onları yuvalarında daha mutlu edecek oyuncaklar var. Elbette kış mevsimine girdiğimiz bugünlerde özellikle Doğu ve Güneydoğu'da daha fazla ihtiyaç duyulacak olan mont var, palto var, ayakkabı var ve kışlık giyecekler var. Ben katkı sunan kuruluşlara ve hayırseverlere şükranlarımı sunuyorum. "


Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Mutlu, hediyelerin yer aldığı tırın 14 ilde çocuklara hediye dağıtacağını belirterek, "Çok mutluyuz. Hediyelerin ulaşacağı çocukların da mutlu olmasını istiyoruz." dedi.


Konuşmaların ardından oyuncak ve kışlık kıyafet yüklü tır, belediye binası önünden yolcu edildi.







Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”