Son Dakika Haberler

Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu: "Cumhurbaşkanını halkın seçecek olması başlı başına bir zaferdir" "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aynı zamanda Memur-Sen'in millet adına adayıdır. İnşaallah birinci turda seçilecektir"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANKARA (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, cumhurbaşkanını halkın seçecek olmasının başlı başına bir zafer olduğunu ifade ederek, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aynı zamanda Memur-Sen'in millet adına adayıdır. İnşallah birinci turda seçilecektir" dedi. 

Büro Memur-Sen'in üyelerine verdiği iftarda konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu, zulüm karşısında tarafsızlığın "namussuzluk" olduğunu belirterek, suya sabuna dokunmadan sendikacılık yapamayacaklarını söyledi. 

"Amerika, Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği ülkeler bugün çocukların öldürülmesine destek oluyorsa, burada tarafsızlıktan bahsedilemez" diyen Gündoğdu, şöyle devam etti:

"Tarafız ve bu katil devlet Ortadoğudan gidinceye kadar da tarafımız belli olmaya devam edecek. Bunun için insan olmak yeterlidir. Eğer biz Esed diktatörünü durdurabilseydik, Sisi zalimine engel olabilseydik, Mursi'yi yerinde koruyabilseydik, bugün Gazzeli çocukların üzerine bomba yağıyor olabilir miydi? Öyleyse bunun hedefi sadece Gazze değil, sadece Mısır değil, sadece Suriye değil, aynı zamanda Türkiye'dir. Cumhurbaşkanlığı seçimi de bundan bağımsız değildir. İşte bugün 'Ekmek için Ekmeleddin' bir beyanat daha vermiş, 'Eğer toplum isterse terörist başının affedileceğine kadar. MHP Genel Başkanı'na soruyorum, Kamu-Sen Genel Başkanı'na soruyorum, desteklemek için oy birliğine karar verdiğiniz bu adamın sözlerini içinize sindirebiliyor musunuz? Niçin dün biz Türk'ün ve Kürt'ün kardeşliği için bu ülkeyi karış karış dolaşırken bizi vatan haini ilan ediyorsunuz. Halbuki biz o gün de haykırıyorduk, 'terörist başının affedilmesini istemiyoruz. İstiklal Marşımızın, üniter demokratikleşmenin bu ülkenin bölünmez bütünlüğünün koruyucusu olacağız ama 30 yıllık bu terör bitsin, ırkçılık sona ersin, eşit yurttaşlığa geçelim', derken bizi vatan haini ilan ediyordunuz."

Gündoğdu, gizlilik gerektiren bilgilerinin dinlenmesiyle devletin temeline dinamit koyanların hukuk önünde hesap vermesi gerektiğini belirterek, "Cumhurbaşkanını halkın seçecek olması başlı başına bir zaferdir. Dünyanın tüm zulüm gören halklarının yanında, milletin sesini çıkarma adına bir taraflık varsa biz burada da tarafız. Siyasi partilerin yerel seçimlerinde, genel seçimlerinde asla şu partiye oy verin demeyiz. Fakat bu yeniden büyük Türkiye'nin halk adına en önemli kazanımı olacak. 3 aday var. Bu adaylardan Recep Tayyip Erdoğan aynı zamanda Memur-Sen'in millet adına adayıdır. İnşaallah birinci turda seçilecektir" diye konuştu.

Gündoğdu, katılımcıların ve bütün Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutladığını belirterek, cumhurbaşkanı seçimlerinde vesayetçilere hak ettikleri dersin verileceğini söyledi. 

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez de kendileri burada iftar yaparken, Gazze'de çoçukların, anaların ve insanların üzerlerine bombalar yağdığını belirterek, "Bütün bunlar çağdaş dünyanın gözü önünde yaşanıyor ve daha acı olanı ise İslam coğrafyasında ümmetin gözü önünde bu zülüm yaşanıyor ama malesef sessiz kalınıyor. Bu zülme karşı direnen çok az sayıda insan var. Bu, bizim kanımıza dokunuyor. Gazze'de yaşanan olaylar insanlığın öldüğünü gösteriyor" diye konuştu. 

Etyemez, medeniyetlerin temel felsefesinde sadece kazanmak varsa, orada insanın değerinin olmadığını belirterek, Filistin'de Batı medeniyetinin iflas ettiğini gördüklerini, yeryüzü insanlığı için yeni medeniyeti inşa etmenin bu milletin elinde olduğunu söyledi. 

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan ise İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları kınadığını belirterek, "Filistin halkının özgürlük talebine İsrail karşı geliyor, çocuklar ve kadınlar öldürülüyor. Bütün bu şiddetin biran önce sona erdirilmesi gerekirken maalesef Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere siyonizme destek veriyor" diye konuştu. 

 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English