Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Botanik Ecza

Botanik Ecza

 
            Botanik Ecza birçok kategoride ürünü, sizlerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda sizlere ulaştırmaktadır. Botanik Ecza, ağız ve diş eti sağlığı, anne-bebek sağlığı, bitkisel ürünler, cilt bakımı ve güzellik, çocuk sağlığı, dermokozmetik, diyet takviyeleri, doğal temizleyiciler, el ve ayak bakımı, erkek bakımı, güneş koruyucular, haşere kovucular, güzellik ve kişisel bakım, organik kozmetik, parfüm, sağlıklı saç bakımı, spor ürünleri, vitaminler, mineraller ve daha birçok kategoride geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bu kategoriler dışında ayrıca marka bazlı alt kategoriler de oluşturulmuştur. Bu sayede kolayca aradığınız ürüne ulaşabilmektesiniz. Sevdiğiniz markanın ürünlerini inceleye bilmektesiniz. Firma bünyesindeki bir kaç kategoriden aşağıda bahsedilmektedir.


 
 bionnex
 
            Bionnex, saç dökülmesi ve bakımı, cilt bakımı ve güneş koruması üzerine geniş çeşitlilikte ürünlere sahiptir. Bionnex cilt bakımı ürünleri, hassas, lekeli, akneli ve kuru ciltler olmak üzere tüm cilt tiplerine hitap eden ürünleri mevcuttur. Organica ürün serisi ile saç dökülmesi ve bakımı için, saç kremi, şampuan ve serum olarak organik ürünler sunmaktadır. Sensitiva ürün serisi ile hassas ciltler için bakım kremi, solüsyon ve temizleme jeli sunmaktadır. Acnederm ürün serisi ile akneli ciltler için nemlendirici, tonik ve temizleme jei sunmaktadır. Whitexpert ürün serisi ile lekeli ciltler için krem ve gece serumu sunmaktadır. Perfederm ürün serisi ile tüm cilt tiplerine göre ürünler, el ve ayak bakımı ürünleri sunmaktadır. Preventiva ürün serisi ile ise hem yetişkinler hem de çocuklar için güneş koruyucu ürünler sunmaktadır.
 
 fer bal
 
            Fer Bal, organik bal ve propolis ürünlerine sahiptir. Özel ballar, patekli ballar, ferhoneymix, propolis ürünleri, süzme ballar ve teneke ballar olarak ürün çeşitleri mevcuttur. Doğallığı ile en çok tercih edilen ürünlerden olan Fer Bal, aynı zamanda uygun fiyatı ve hızlı teslimatı ile de dikkat çekmekte.
 
 erkek saç boyası
 
            Günümüz de gittikçe yaygınlaşan erkeklerde saç boyasında, en önemli nokta doğal bir görünümdür. Çünkü erkekler kadınlar gibi moda amacı ile saçlarının rengini değiştirmemektedir. Erkeklerin tercihi genel de beyazlarını kapatmak için olmaktadır. Bu yüzden anlaşılmamasını tercih ettikleri için doğal bir görünüm gereklidir. Bunun için kişi kendi saç yapısına, saç rengine ve ten rengine göre uygun rengi seçmelidir. Erkek saç boyası ister tüm saça ister ise beyazlama görülen bölgelere uygulanabilmektedir. Erkeklerin tercih ettiği renkler ise genellikle gri ve siyah tonları olmaktadır.
 
 proxeed plus
 
            Düşük sperm sayısı geçmişten günümüze her zaman erkeklerin sorunlarından biri olmuştur. Bu konuda etkinliği sorgulanabilecek çeşitli tedaviler uygulanmaktadır. Proxeed Plus bu alanda geliştirilmiş ürünlerden biridir. Botanik Ecza bünyesinde yer alan bu ürün ile ilgili tüketici yorumlarına da yer verilmektedir. Çünkü bu tür ürünlerde kullanan kişilerin yorumları ve tecrübeleri büyük önem taşımaktadır.
 
 ozon yağı
 
            Dünyayı dış etkenlerden koruyan ozon tabakasını oluşturan ozon, aynı zamanda yağ olarak da kullanılmaktadır. Ayçiçeği, zeytin, buğday, susam gibi çeşitli yağların ozonlanması ile ozon yağı elde edilmektedir. Güçlü antioksidan özelliği ile bilinir. Ozon doğallığı ile dikkat çekmektedir. Bu sebeple ozon yağı pek çok alanda kullanılmaktadır. Hem cilde hem de saça uygulanabilmektedir. Ayrıca çevre dostu yapısı ve dayanıklılığı ile de tercih edilmektedir. Günümüz de tedavide doğal yollara sıkça başvurulmaktadır, ozon terapisi de bunlardan biridir. Botanik Ecza çeşitli markaların ozon yağı ürünlerini de tüketiciye sunmaktadır.
 
 dermokozmetik
 
            Dermokozmetikler sadece kozmetik amaçlı değil, tedavi edici özelliği ile de dikkat çekmektedir. Güzellik ve bakım amacı ile kullanılan kozmetik ürünlere ek olarak dermokozmetikler, cilt özelliklerine önem vermekte ve cilt bakımı ve tedavisinde de kullanılmaktadır. Bu sebeple bu ürünler çeşitli deneyler ve testlerden geçmektedir. Gerekli onayları da almaları gerekmektedir. Botanik Ecza dermokozmetik kategorisinde de çok çeşitli ürünler ve markalar sunmaktadır.
 
 bitkisel ürünler
 
            Doğallığa ve organikliğe önem verilen günümüz de bitkisel ürünler de çok rağbet görmektedir. Botanik Ecza bu alanda da taleplere karşılık verecek geniş ürün yelpazesine sahiptir. Baharat çeşitleri, bal ve pekmez çeşitleri, bitkisel yağlar, bitkisel kremler, bitkisel çaylar, macunlar ve gıda takviyeleri olarak çeşitli markalarda çeşitli ürünler sunmaktadır.
 
            Tüm bu ürünler ve daha fazlası Botanik Ecza bünyesinde bulunmaktadır.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English