Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Akkaya seçim çalışmalarını sürdürüyor

Cumhur İttifakı Akşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Salih Akkaya, 31 Mart’ta yapılacak seçim çalışmaları kapsamında kurumlar, esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Akkaya seçim çalışmalarını sürdürüyor
31 Mart yerel seçimleri için “Gönül Belediyeciliği” parolasıyla yola çıktıklarının altını çizen Başkan Akkaya’nın ziyaretlerine AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, AK Parti Akşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Zeybek Belediye Meclis Üyeleri Adayları ile AK Parti İlçe Yönetim Kurulu ve Milliyetçi Hareket Partisi Üyeleri de eşlik etti. 

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak, Akşehir Emniyet Müdürlüğü’ne giden Başkan Akkaya ve beraberindeki heyet Akşehir Emniyet Müdürü Mustafa Akdemir ile görüşüp çalışma arkadaşlarına da işlerinde kolaylıklar diledi. Emniyet Müdürlüğü’ ziyaretinin ardından sırasıyla Şehit Osman Aydoğan Halk Eğitim Merkezi, Ziraat Odası Başkanlığı, Akşehir-Ilgın Pancar Ekicileri Kooperatifi, Akşehir Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği, Akşehir Polis Merkezi Karakol Amirliği, Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek Yüksek Okulu, Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine ziyaretlerde bulunarak 31 Mart Yerel Seçimleri için desteklerini istedi. 

Seçim çalışmaları kapsamında akşamları da ziyaretlerini sürdüren Başkan Akkaya ve beraberindeki heyet, bu ziyaretler kapsamında Çimendere Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Başkan Akkaya” Belediye Meclis Adaylarımızın Ülkemize ve Akşehir’imize hizmet etme yolunda en güzel hizmetleri sunacağına tüm kalbimle inandığımı buradan söylemek istiyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin. Güçlü ve güzel bir ekip anlayışıyla en güzel şekilde hizmetlerimize durmadan yorulmadan devam edeceğiz. Cumhur ittifakıyla halkımıza daha çok temsil eden bir oluşum oldu inşallah. Bundan sonra çalışmalarımızı birlikte sürdürmeye devam edeceğiz. Cumhur ittifakının gerektirdiği şekilde her iki liderimizin gösterdiği hassasiyetle, burada kenetlenerek inşallah yurt içindeki ve yurt dışında Türkiye’nin önüne set kurmaya çalışan eski Türkiye dönemlerine sürüklemeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Onlara adeta Osmanlı şamarını 31 Mart seçim günü vuracağız” dedi.

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ise “Başarı ve birlik içerisinde çıktığımız bu kutlu yolda Allah bizlere her zaman güç kuvvet versin. Hep beraber bir yola çıktık. Bu yolculuğun adı Cumhur İttifakı ve bunun tohumları 15 Temmuz gecesi atıldı. Hain darbe gecesini hep beraber yaşadık, şehitler verdik, gazilerimiz oldu. Vatanını seven, vatanını böldürmek istemeyen, Milletin birbirine düşmesini istemeyen ve izin vermeyen, Bayrağının göklerden inmesini istemeyen, Ezanımızın susmasını istemeyen bir kesim oluşmuştur. Bir taraftan da bununla yetinmeyerek daha fazla Türkiye’yi nasıl yıpratırım diyerek yola çıkan zillet ittifakı oluştu. Önceki seçimlerde Allah razı olsun Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir birliktelik sözü verdiler. İnşallah bu birliktelikle kıyamete kadar sürmesini temenni ediyorum” diye konuştu. 

Başkan Akkaya ve beraberindeki heyet mahalle toplantıları kapsamında vatandaşların istek ve taleplerini de dinlemesiyle toplu fotoğraf çekimi ile Çimendere Mahallesi’nden ayrıldı.  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English