Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Alışveriş merkezlerinin yönetim kadrosu yeni döneme hazır

AYD, Prof. Dr. Hüseyin Altaş başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi Altaş: "Önümüzdeki dönem odaklanacağımız konuların başında, alışveriş merkezlerinin fonksiyonlarının değişimi yer alıyor. Alışveriş merkezlerinin ihracata, istihdama ve yaşam kültürümüze doğrudan katkı yapan yaşam merkezleri olma özelliğini öne çıkartan çalışmalarımız olacak"

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneğince (AYD) Prof. Dr. Hüseyin Altaş başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

AYD'den yapılan açıklamaya göre, AYD, yeni dönemde güçlü yönetim kadrosu ile hakkaniyet, vicdan ve hukuk değerleri çerçevesinde sektörün sorunlarına çözüm aramaya, sektörün sürdürülebilir büyüme gösterebilmesi için projeler üretmeye odaklanacak.

AYD'nin geçen ay yapılan genel kurul toplantısında oy birliği ile başkanlık görevine seçilen Prof. Dr. Hüseyin Altaş, yeni dönem hedeflerini ve aksiyonlarını belirlemek üzere ilk resmi yönetim kurulu toplantısını yaptı.

AVM yatırımcıları olarak tüketiciler, perakendeciler ve sektörel tüm çözüm ortaklarıyla birlikte perakende sektörünün gelişimi için tam bir iş birliği çerçevesinde çalışma amacıyla bir araya gelen yönetim kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleşti.




- "Önemli projeler hayata geçireceğiz"



Açıklamada görüşlerine yer verilen AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, gelecek dönem stratejisinin belirlendiği toplantıya ilişkin şunları kaydetti:

"Bu toplantı, derneğimizin, faaliyetlerine hızlı ve etkin bir şekilde devam etmesi adına çok önemliydi. Bugün tüm yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen bu güçlü birliktelik ve birleştirici yaklaşım, sektör sorunlarına çözüm üretebilmemiz için büyük önem arz ediyor. Önümüzdeki dönem odaklanacağımız konuların başında alışveriş merkezlerinin fonksiyonlarının değişimi yer alıyor. Alışveriş merkezlerinin ihracata, istihdama ve yaşam kültürümüze doğrudan katkı yapan yaşam merkezleri olma özelliğini öne çıkartan çalışmalarımız olacak. Önceliklerimiz arasında yer alan diğer bir konu ise Türk Borçlar Kanunu'ndaki hükümler, ortak alan giderleri, dövizli kira, döviz borçlarımız, otoparklar, güvenlik, temizlik konularındaki sorunlar ile istihdam gibi konularda hukuka uygun, adaletli çözümlerle sadece bugün için değil, AVM'lerimizin gelecekte de sürdürülebilir olmalarını sağlama yönünde önemli projeler hayata geçireceğiz."

Yönetim kurulunda yer alan tüm üyelerin hukuk, vicdan ve hakkaniyeti temel alarak üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu vurgulayan Altaş, "Derneğimizin temsil gücünü artırmak için bütün alışveriş merkezlerinin AYD'ye katılımının sağlanması yönünde de çalışmalarımız olacak. Bu kapsamda ilk olarak sektörün dinamiklerine ve hassasiyetlerine göre belirlediğimiz 6 kurulumuz, çok kıymetli 6 başkan yardımcımız öncülüğünde çalışmaya başlayacak. Şimdiden tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma sadece alışveriş merkezleri değil, Türkiye'nin geleceği için verdikleri emek için çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English