Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Akyürek: Konya STK’ları Türkiye’ye örnek

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları ile çeşitli ve derneklerin yöneticileriyle bir araya geldi. Akyürek, Konya’daki sivil toplum kuruluşlarının Türkiye’de örnek projelere imza attığını söyledi.

Önceki Dönem Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Birlik Vakfı Konya Şubesi, Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi ve Türkiye Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesi'ne ziyaretler gerçekleştirerek istişarelerde bulundu.

Akyürek ilk ziyaretini Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformuna yaptı.

Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Görgülügil ve platform üyeleriyle bir araya gelen Akyürek, Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformunun Türkiye’de örnek projelere imza attığını söyleyerek, “Bundan sonraki süreçte Konya sivil toplum hayatının gelişmesinde bize düşen görevler olursa onları yerine getirme gayreti göstereceğiz. Bugüne kadarki çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Allah nice hayırlı hizmete hep birlikte hepimizi vesile kılsın” dedi.

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Görgülügil ise, Tahir Akyürek’in Konya’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çıkmış olduğu yeni yolda başarılar diledi.

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ziyaretinin ardından Akyürek, Birlik Vakfı Konya Şubesi Başkanı Abdi Parlak ve yöneticilerine ziyarette bulundu. Akyürek, Birlik Vakfı’nın büyük bir birikimin temsilcisi olduğunu belirterek, milli ve manevi gençlik yetiştirme hedefinin bir yansıması olduğunu söyledi. 

Akyürek, “Bugün Birlik Vakfında hizmet veren arkadaşlarımız, milli ve manevi gençlik yetiştirme konusunda mücadele vermiş olan arkadaşlarımız. Bugün de aynı şekilde milletimizin hak ve hakikate hizmet etmesi için, gençlerimizin manevi değerlerle yetişmesi için çalışmaları aynı hızla devam ediyor. Birlik Vakfını bu noktada tebrik ediyoruz” dedi. 

Birlik Vakfı Konya Şubesi Başkanı Abdi Parlak da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Konya ne yöne giderse Türkiye’de o yöne gider. Bunun için elimizden gelen gayreti yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Günün üçüncü ziyaretinde Akyürek, Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesinde dernek üyeleriyle buluştu. Akyürek, Konya’da birçok alanda engellilerin rahat hareket etmesi için çalışma yaptıklarını belirterek, “Tramvaylarımız, otobüslerimiz, yeni yapılan yapılarımız, kaldırımlarımız, yollarımız, parklarımız, engelsiz şekilde yapılıyor. Uzun yıllardır bu konuda emek verdik. Bu çalışmalarda derneklerimizin çok desteklerini gördük. Allah hepinizden razı olsun. Bundan sonraki süreçte de beni üyeniz kabul ederseniz yine meselelerinizin takipçisi olmak ve onlara çözüm yolları üretmek konusunda elimizden geleni yaparız” dedi

Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi Başkanı Ahmet Mıhçı ise “2004 yılından itibaren bizi hiç yalnız bırakmayan ve Ankara’ya gittiği zaman yine dertlerimize deva olacak olan Tahir Akyürek bugün bizleri onurlandırdı. Yeni dönemde Tahir Başkanımıza başarılar dileriz. Allah yolunu bahtını açık etsin” diye konuştu.

Türkiye Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesi'ni de ziyaret eden Akyürek, Dernek Başkanı Veli Özağan ve yönetimi ile görüştü. Akyürek, Belediye Başkanlığı döneminde, Türkiye Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesiyle birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını vurgulayarak, yeni süreçte de birlikte hareket edeceklerini söyledi. Akyürek, Konya’nın tamamen engelsiz bir şehir haline gelmesi için mücadeleye devam edeceklerinin sözünü verdi. 

Türkiye Görmeyenleri Koruma Derneği Konya Şubesi Başkanı Veli Özağan ise, dernek olarak her zaman Tahir Akyürek’in yanında olduklarını belirterek, milletvekili adayı olduğundan dolayı memnun olduklarını söyledi.

Günün son ziyaretinde ise Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte, Gül Madde Bağımlılarını Kurtarma ve Gençlik Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Yoğun ilgiyle karşılanan Akyürek, programda gençlerle yakından ilgilendi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English