Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Akşehir Belediyesi’nden Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına destek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına bir destekte Akşehir Belediyesi’nden geldi.

Akşehir Belediyesi’nden Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına destek
Hükümetin Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına destek olmak için Akşehir Belediyesi olarak üzerlerine ne düşüyorsa fazlasıyla yapacaklarının altını çizen Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya “Akşehir olarak, Nasreddin Hoca’nın torunları olarak bizlerde hükümetimizin Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına destek olmak için çalışmalarımızı başlattık. Belediyemiz şirketi olan Şehri Beyza İç ve Dış Ticaret A.Ş.’nin işletmelerinin üçünde çeşitli oranlarda indirime gidiyoruz” dedi.

Türkiye’nin büyük ve güçlü bir ülke olduğunun altını çizen Başkan Akkaya “Ülkemizi Çanakkale’de, 15 Temmuz hain darbe girişiminde yıkamayan mihraklar, çeşitli ekonomik oyunlarla ülkemiz üzerindeki oyunlarını sürdürüyorlar. Türkiye büyük ve güçlü bir ülke ve mutlaka bu sıkıntılı günleri de atlatacaktır. Bizler her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece hiçbir güç ülkemize diz çöktüremez. Akşehir olarak, Nasreddin Hoca’nın torunları olarak bizlerde Hükümetimizin Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına destek olmak için üzerimize düşeni yapmalıyız. Tüm esnaflarımızı Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Akşehir’de hizmet veren Özbudaklar Marketler Grubu yetkilileri Mehmet Budak ve Salim Budak’ta Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’yı makamında ziyaret ederek market grubu olarak Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına destek vermek istediklerini belirterek Başkan Akkaya ile istişarede bulundu.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’da yapılan bu ziyaretten ve bu duyarlı davranıştan ötürü firma sahiplerine teşekkür ederek “Akşehirimizde bugün yerli bir marketler grubumuz Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına destek vermek istediklerini belirterek bizleri ziyaret edip konu hakkında bizimle istişarede bulundular. Önümüzdeki günlerde Belediyemiz, Ticaret ve Sanayi Odamız ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarımız önderliğinde esnafımızla birlikte bu mücadeleye destek olmak için çalışmalarımızı başlatacağız” dedi

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English