Son Dakika Haberler

Yerel seçimler öncesi AK Parti teşkilatları, Belediye Başkan adayları ve aday adayları Atiker Delüx Karatay’da düzenlenen programda bir araya geldi.

AK Parti Konya’dan birlik programı
AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından aday tanıtım toplantısının ardından teşkilat, aday ve aday adayı Buluşma Programı düzenlendi.

Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, AK Parti Genel Başkan Vekili Bülent Turan, Milletvekilleri, Belediye Başkan adayları ve aday adayları ile teşkilat mensupları katıldı.  Programda ilk sözü alan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, sözlerine 31 Mart’ta gerçekleştirilecek seçimlerin hayırlı olması temennisiyle başlayarak, “Her seçimin kendi öncelikleri ve zorlukları varken, bu seçim artık yeni bir hükümet modeliyle yeni bir dönemi önümüze getiriyor. Çok kıymetli Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın artık perspektifi dünya ölçeğine taşıdığı gerek bölge coğrafyamızdaki gelişmelere karşı güçlü olmak gerekse adalete susamış dünyaya nizam vermek adına çok büyük önem taşımaktadır. Cumhurbaşkanımız dünyanın aradığı ve beklediği liderlerin başında geliyor” dedi.



“DÜNYA TÜRKİYE’DEN MEDET UMUYOR”
Dünyanın hiç olmadığı kadar huzur ve adalete ihtiyaç duyduğuna değinen Başkan Angı, “Dünya huzura ve adalete susamış durumda bulunuyor. Bunca kan ve gözyaşı artık dayanılmaz bir noktaya geldi. Pek çok coğrafyada mazlumlar ah çekiyor. Son olarak İl Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Murat Koru Moro’dan geldi. O bölgedeki referandum çalışmaları ile ilgili bir takım gayretleri oldu.  Oradaki insanlar Türkiye’den medet umuyor, Doğu Türkistan da Türkiye’den medet umuyor, komşumuz Suriye’de Türkiye’den medet umuyor. Dünyanın ve bölgemizin huzura ihtiyacı var. Bunun da yolu güçlü bir yönetimden geçiyor. Yeni hükümet modelimize güç verecek yerel yönetimler de inşallah 31 Mart seçimleri ile yeni bir safhaya geçmiş olacak” şeklinde konuştu.
 
“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞINA GEÇİYORUZ”
Hizmet Belediyeciliğinin yanında yeni dönemde gönül belediyeciliği anlayışına geçildiğini belirten AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, “AK Parti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye’ye hizmet belediyeciliğini tanıttı ve 17 yıldır ülkemizin önceleri hayal dahi edemeyeceği büyük hizmetleri gerçekleştirdi. Bundan sonra da hizmet belediyeciliğinin yanında gönül belediyeciliğine geçiyoruz. Hizmetlerimizi arttırarak devam ettirirken gönülleri de alacağız. 31 Mart seçimleri için belediye başkanı adayı olan tüm adaylarımızı tebrik ediyorum. Cenab-ı Hak çıktıkları yolda hayır, güzellik ve gönül alabilmeyi iyi hizmetlerde bulunabilmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.
 
“TEŞKİLATLARIMIZLA EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞACAĞIZ”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin önemine dikkat çekerek, “Seçim dönemleri iç çekişmelerin değil dayanışmanın daha da artması gereken dönemlerdir. Yaşanan tatlı sert çekişmeler birer hatıra olarak hafızalarımızda, gönlümüzde kalmalı. Bundan sonra yola devam diyerek yorulmadan bıkmadan çalışmanın vaktidir. 31 Mart seçimlerinde Cumhurbaşkanımız tek bir teşkilat mensubumuzun, tek bir başkan adayımızın bir dakikasını boş geçirmemesi istiyor. Bu teşkilatların başındaki Cumhurbaşkanımız kendisi de bir dakikasını boşa geçirmeyecek şekilde hassasiyetle, sadece bu ülke için değil tüm mazlum coğrafyalar için çalışıyor. Biz de bugüne kadar hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımızla, yeni görev alacak başkanlarımızla ve teşkilatlarımızla el ele gönül gönüle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.


 
“BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ”
Programda son olarak söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, Türkiye’nin kaderi AK Parti’nin kaderinin aynı doğrultuda olduğunu söyleyerek “Ne kadar güçlü teşkilat o kadar güçlü AK Parti, ne kadar güçlü AK Parti, o kadar güçlü Türkiye. 7 Haziran’da küçük bir kaza geçirdik, birinci parti olduğumuz halde iktidar olacak kadar vekil çıkaramadık ne kanun geçti, ne motivasyon sağlandı. AK Parti’den gayrı Türkiye’yi ayağa kaldıracak, Erdoğan’dan başka Türkiye’ye liderlik yapacak hiç kimse yok.  Sistem değişikliğini hiçbir sorun yaşamadan gerçekleştirdik. Dünyada bunun başka bir örneği yok. Türkiye’de liderinin arkasında duran AK Partililer ve milletimizin desteğiyle 100 yıllık sistem değiştirildi. Eğer şu an Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemin hızlı karar alma imkanı olmasa son yaşanan bazı sıkıntıları çözmekte zorlanırdık.  Yerel seçimler bizim işimiz. Bizden daha iyi belediyecilik yapan var mı? AK Parti’de Sayın Erdoğan’dan başka hiç kimse vazgeçilmez değildir. O yüzden o aday oldu, bu olmadı tartışmalarına gerek yok. Aday adaylarımızın da adaylarımız kadar sahada olmaları gerekiyor. Makamlar mevkiler gelip geçicidir. Makamlara nasıl geldiğiniz değil nasıl gittiğiniz çok kıymetlidir” diye konuştu.
 


 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • M
    Mk
    5 yıl önce

    Vatandaş bu kadar zor durumda iken ne güzel ziyafet sofraları !

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English