Son Dakika Haberler

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: "Dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran Atatürk'ün çizdiği yolda ilerleyeceğiz" TÜRMOB Genel Başkanı Masis Yontan: "Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 80. yıl dönümünde büyük bir özlem, şükran ve minnetle anıyoruz"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda ilerleyeceklerini belirtti.

Palandöken, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e bütün dünyanın saygı duyduğunu vurguladı.

Cumhuriyetin kurucusu Atatürk'ü ebediyete intikalinin 80. yıl dönümünde saygı ve minnetle andıklarının altını çizen Palandöken, "Onun en büyük eseri Cumhuriyete sahip çıkmak, korumak ve yüceltmek hepimizin vatan borcudur. 80 yıldır onu arayıp andığımız gibi, bundan sonra da onun izinden gitmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Palandöken, mesajında şu ifadelere yer verdi:


"Zekası, komutası, bilgisi, karakteri ve dahiliğiyle dünyada kıskanılan ve her daim takdir edilmeyi başaran Ulu Önder'e sahip olduğumuz için şanslıyız. Bu şansımızı da onun izinden giderek, onun işaret ettiği yönde atılımlar yaparak, çok çalışarak hak edeceğiz. Dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran Atatürk'un çizdiği yolda ilerleyeceğiz. Milletimizi uçurumun kenarından alıp ayağa kaldıran ve yepyeni çağdaş bir ülke kuran Ulu Önder'e minnet borcumuzu, bize bıraktığı mirası olan bu vatana sahip çıkarak ödeyeceğiz. Esnaf ve sanatkarlar camiası olarak daima hizmet yarışında olacağız, her zaman ileri gidebilmek için adımlar atacağız. Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin 80. kez başı sağ olsun."

- "Atatürk'ü özlem, şükran ve minnetle anıyoruz"

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Masis Yontan da Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Yontan, mesajında şunları kaydetti:

"Mustafa Kemal Atatürk, başarıları, liderlik yeteneği, kişiliği ve devrimleriyle Türk ulusunun gururu. Türk halkı, Cumhuriyet kazanımlarının ve Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin takipçisidir. Atatürk'ün şahsına ve onun bize miras bıraktığı değerlere sonsuza dek sahip çıkacağız. Atatürk'ü anmak, Cumhuriyete, demokrasiye, özgürlüklere, bağımsızlığa daha fazla sahip çıkmak demektir. Kurtuluş Savaşı'nın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, ebedi başkomutan, eşsiz devrimci Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 80. yıl dönümünde büyük bir özlem, şükran ve minnetle anıyoruz."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English