DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,41₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
Güncel

Yıkılan binaların molozları güvenlik kameralarıyla izleniyor

Eklenme: 17.02.2023 - 13:14

Adana'da, depremlerde yıkılan binaların molozları korunarak, çevredeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve güvenlik kameralarınca anbean izleniyor.

Yıkılan binaların molozları güvenlik kameralarıyla izleniyor
Reklam alanı
Adana Cumhuriyet Başsavcılığından alınan bilgiye göre, depremlerin ardından başsavcılık bünyesinde kurulan "Deprem Soruşturma Bürosu" çalışmalarını sürdürüyor.

Yıkılan binalardaki yapım kusurlarıyla ilgili soruşturma titizlikle yürütülürken, enkaz alanlarındaki değerli ve kişisel eşyalar belirli bir alanda toplandı.

Apartman isimleri belirtilmek suretiyle ayrı yerlere konulan eşyaların tasnifi, cumhuriyet savcısı nezaretinde görüntü kaydı yapılarak gerçekleştiriliyor.

Ayrıca, kentteki Mete, Sami Bey, Ekim, Alpargün, Belük, Sinem, Tutar Yapı, Zeray, İhsan Bayram, Özgür ve Kubilay apartmanlarının molozları, çevredeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve güvenlik kameralarınca anbean izleniyor.

Başsavcılıkça yapılan çalışmaların ardından depremzedelerin kıymetli eşyalarının yasal süreç içinde sahiplerine teslim edileceği öğrenildi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap