Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Yeni yayın dönemi başladı! KONTV İzleyin, mutlu olun

KONTV’de yeni yayın dönemi başladı. Yeni dönem hedefini ‘daha kaliteli içerik, daha fazla izlenme, daha mutlu izleyici’ şeklinde açıklayan KONTV’de 2025 yılı Haziran ayına kadar devam edecek olan dönemde yeni programlar ekrana gelerek seyircisiyle buluşacak.

Türkiye’nin ilk ve tek medya vakfı olan Anadolu Medya Grup Vakfı’na ait olan KONTV,  yeni döneme yeniliklerle merhaba diyor.  Değişen toplum ve gelişen teknoloji ışığında haber ve program formatlarında yenilenmeye giden KONTV, haber bültenlerinde doğru bilgiyi en kısa süre içerisinde verme çabası içerisine girerken, programlarda stüdyo dışına çıkma eğilimini öne çıkardı. AZ AMA ÖZ BİLGİ ÖN PLANDA OLACAK.
Teknolojinin hızlandırdığı günlük hayat içerisinde zamanın daha kıymetli hale geldiğinin bilinci içerisinde görsel içeriklerde süre kısaltmamasına giden KONTV’de etkili sunum, az ama öz bilgi ön planda olacak. 
YENİ YAYIN DÖNEMİNİN ŞİFRELERİ FRAGMANLARDA 
KONTV yeni yayın döneminin şifrelerini programlar için hazırlanan genel fragman ile haber bültenleri için hazırlanan haber fragmanında görmek mümkün. Bugün itibarıyla yayına giren fragmanlar vasıtasıyla KONTV’de yapılan değişikler hususunda izleyiciye bilgi veriliyor. 
Birbirine benzeyen sunum şekilleri, birbirinin kopyası içerikleri ile tüm kanalların irtifa kaybettiği son yıllarda izleyicinin bir arayış içerisinde olduğunu fark eden KONTV, diğer tüm kanalar karşısında izleyiciye alternatif bir ekran sunuyor. 
GÜNLÜK İZLEYİCİ SAYISI ARTIK MİLYONLARLA ÖLÇÜLÜYOR
32 yılı aşan tecrübesini 65’inci yayın döneminde yeniliklerle süsleyen KONTV, dünyanın en güvenilir reyting ölçüm sistemi Admongrell’de son bir yıl içerisinde izleyici sayısını yaklaşık olarak yüzde 50 oranında artırdı. KONTV’nin günlük izleyici sayısı artık milyonlarla ölçülüyor. 
KONTV DAHA FAZLA HALKIN ARASINDA OLACAK
Reytingi sansasyonel kalitesiz içeriklerde arayan sektör temsilcilerinin aksine reytingi doğru bilgi, sağlıklı sunum, kaliteli içerik ve objektif yayıncılıkta bulan KONTV yeni yayın döneminde olabildiğince stüdyo dışına çıkacak, daha fazla halkın arasında olacak. 


KONTV YOLUNA EMİN ADIMLARLA DEVAM EDECEK
Uydu ve tüm yayıncılık platformlarında yayın yapan ve yayınları dünyanın her ülkesinden rahatlıkla izlenebilen KONTV’de hedef, yayıncılıkta bir Anadolu çıkışı olma özelliğini pekiştirerek yoluna devam etmek… 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 1
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”