DOLAR : 42,84₺
EURO : 50,28₺
STERLİN : 57,33₺
GRAM : 6.010,14₺
ÇEYREK : 9.887,17₺
CUMHURİYET : 39.230,00₺
Güncel

Yaylada mahsur kalan kişi 4 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Eklenme: 27.01.2022 - 10:45

Konya’nın Taşkent ilçesinde, yaylada bulunan bir şantiyede mahsur kalan bekçi 4 saatlik çalışmayla kurtarıldı.

Yaylada mahsur kalan kişi 4 saatlik çalışmayla kurtarıldı
Reklam alanı
Edinilen bilgiye göre, Taşkent ilçesine bağlı Afşar Mahallesi Feslikan Yaylasında bulunan bir şantiyede bekçi olarak görev yapan İbrahim Akkuş, yoğun kar yağışı sebebiyle mahsur kaldı. Gece yarısı Akkuş’un yardım istemesi üzerine Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı ve jandarma, iş makinesi ile vatandaşa ulaşmak için harekete geçti.
Taşkent Ermenek yolu 1890 rakımlı Belpınarı mevkiinde ağır şartlar altında güçlükle ilerleyen iş makinesi, İbrahim Akkuş’u bulunduğu yere ulaştı. İş makinesine alınan Akkuş, ilçeye getirildi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı’nın kendisinin de katıldığı çalışmayla jandarma ile birlikte 4 saatlik zorlu mücadele sonrası mahsur kalan vatandaşı kurtardıklarını belirterek, teşekkür etti.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 5
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 1
Toplam 6 tepki

Yorum Yap