Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

TEYAD'da mevcut yönetim güven tazeledi

Tüm Eğitim Yardımlaşma ve Araştırma Derneği (TEYAD) 4. Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı.

TEYAD’da mevcut yönetim güven tazeledi

Tüm Eğitim Yardımlaşma ve Araştırma Derneği (TEYAD) 4. Olağan Genel Kurulu toplantısını yaptı. Genel Kurulda Divan Başkanlığını Ali Selvi, kâtip üyeliği ise Hasan Babacan yaptı.

Gündemde önceki dönemin ibrası, gelir ve giderler ile ilgili üyelere bilgi verildi.


Tüm Eğitim Yardımlaşma ve Araştırma Derneği 4. Olağan Genel Kurulu üyelerinin katılımıyla TEYAD dernek merkezinde gerçekleştirildi. Divan başkanı Ali Selvi açılış konuşmasında 4. genel kurul toplantısını yaptıklarını, rahmetli Seyit Mehmet Buga’nın kurucu başkan olduğu TEYAD’ın, 23 Mayıs 2014 tarihinde kuruluşunun gerçekleştirildiğini söyledi. 17-25 Aralık yargı darbe girişimlerinin akabinde bir grup eski Akıncı ve MTTB’linin tohumunu attığı dernek, 8 Mayıs 2015'te şimdi faaliyette bulunduğu binanın açılışını yapmıştı. 2017 başında Seyit Mehmet Buga rahmetli olunca olağanüstü genel kurulla başkanlığa Hasan Oğuz seçilmişti. 


Genel kurulda konuşma yapan Başkan Hidayet Onur toplantıya katılan üyelere teşekkür ederek konuşmasına başladı. Kuruluştan bu yana geçen 10 yılda dernek yönetiminde bulunan Seyit Mehmet Buga, Mehmet Sözer ve Muzaffer Özen gibi değerli insanları kaybetmenin üzüntüsü içinde olduğunu, bir gün kendilerinin de dünya hayatına veda edeceklerini, geride güzel hizmetler, hoş sada ve hatıralar bırakmak gerektiğini belirtti. Şimdiye kadar yönetim kurulu ile birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını yeni dönemde de aşk ve gayretle çalışmaya aynı azim ve kararlılıkla devam edeceklerini söyledi. Şimdiye kadar kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiklerini bildirdi.


Divan başkanı Ali Selvi Genel kurulda tüm üyelere söz hakkı verdi. Genel olarak TEYAD üyeleri sosyal medyanın gençler ve toplum üzerindeki olumsuz etkilerinden bahsetti. Çözüm olarak da ahlak ve maneviyat eksenli bir eğitim ve öğretimin hem devlet hem de toplum ve STK’lar eliyle gerçekleştirilmesi üzerinde duruldu. Ayrıca gençlerin bilgi çağında ilim ve teknoloji ile uğraşıp yetiştirilerek ülkemizin dünya devletleri arasındaki konumunu güçlendirmesi gerektiğinden bahsedildi. Bunda da Sivil Toplum Kuruluşlarına önemli görevler düştüğünden bahsedildi. Daha sonra yönetim ve denetim kurulu seçimlerine geçildi. Yeni dönem Yönetim ve denetim kuruluna teklif edilenler üyeler tarafından oy birliği ile seçildi. Yeni Yönetim ve denetim Kurulu tek listeli seçimde şu isimlerden oluştu. 


YÖNETİM KURULU;

Asil Üyeliklerine;               Yedek Üyeliklerine;

1. Hidayet ONUR               1. Halil ÜRÜN
2. Ali SELVİ                        2. Tahir ÖZER
3. Muhammed ACIYAN      3. Adem ALEMDAR
4. Hasan OĞUZ                 4. Tevfik KIZILER
5. Faal NORAS                  5. Abdullah ACIBADEM
6. Durmuş SÖZER             6. Derviş ÇINARSOY
7. Ahmet ÖZKAFA              7. Fatih RUŞEN

DENETİM KURULU;

Asil Üyeliklerine;               Yedek Üyeliklerine;
1. Cemil DÖNMEZ           1. Tevfik DÜNDAR
2. Hasan BABABCAN      2. Murat ÖNDER

3. Yunus GÖREN            3. Hüseyin SARAÇ

İSTİŞARE KURULU;

Asil Üyeliklerine;   

                      
1 Ali İhsan ERSÖZ                         
2.Abdullah BÜYÜKSÜTÇÜ          

3. Mehmet ÇORAK                                

Yedek Üyeliklerine;

1. Yusuf YEL   

2. Doğan ÇİFTKAT

3. Ahmet BUGA         

                                         
Tüm Eğitim Yardımlaşma ve Araştırma Derneğinin 4. Olağan Genel Kurulu toplantısı toplu hatıra fotoğrafı çekimi, ikramlar ve okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle son buldu.

 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 4
  • 3
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”