DOLAR : 42,89₺
EURO : 50,22₺
STERLİN : 57,39₺
GRAM : 6.044,37₺
ÇEYREK : 9.931,91₺
CUMHURİYET : 39.407,87₺
Güncel

Su olmayan üs bölgesinde kar kaynatan askerleri dert etmişti

Eklenme: 22.10.2021 - 17:54 Güncelleme: 22.10.2021 - 17:55

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, vefat eden babası Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar ile ilgili duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

Reklam alanı
Özdemir Bayraktar'ın Şırnak'taki Gürvil Üs Bölgesindeki askerlerin suya erişemediğini ve kar suyu kaynatılarak su olarak kullanıldığını öğrenmesi üzerine yaşadığı bir anıyı anlattığı görüntüler Haluk Bayraktar tarafından paylaşıldı.

Haluk Bayraktar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Babam Özdemir Bayraktar bir üs bölgesinde karı kaynatıp su olarak kullanan askerlerimizin halini dert etmişti. Uğraştı ve çözdü. Aydoğan Paşa, 'su çekildi' diye babamı aradı. Babam ziyarete gitti ama Aydoğan Paşa helikopter kazasında şehit olmuştu. Mekanları cennet olsun..."

 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 1
😊 3
😡 2
👎 2
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 8 tepki

Yorum Yap