DOLAR : 42,83₺
EURO : 50,11₺
STERLİN : 57,41₺
GRAM : 6.006,90₺
ÇEYREK : 9.878,56₺
CUMHURİYET : 39.195,76₺
Güncel

Sokak köpeklerini öldüren kişi yakalandı

Eklenme: 18.01.2021 - 11:14 Güncelleme: 18.01.2021 - 12:05

Konya'nın Güneysınır ilçesinde iki sokak köpeğini av tüfeğiyle öldüren şüpheli yakalandı. Şahsa 4 bin 150 lira idari para cezası uygulanırken tüfeğine el konuldu.

Sokak köpeklerini öldüren kişi yakalandı
Reklam alanı
Olay, ilçeye bağlı Habiller Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki sokak köpeğinin vurularak öldürüldüğü ardından boş su kanalına atıldığı ihbarı üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgede inceleme yaptı.

Yapılan araştırmada hayvanların İsmail S. (28) tarafından vurulduğu belirlendi. Gözaltına alınan şahsa Hayvanları Koruma Kanununa muhalefet etmek suçundan 4 bin 150 lira idari para cezası uygulanırken ruhsatsız av tüfeğine el konuldu, mala zarar verme suçundan da işlem yapıldığı öğrenildi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 0
😊 2
😡 14
👎 1
😂 1
😢 5
😲 3
Toplam 28 tepki

Yorumlar

  • Xyz 1795 gün önce

    Avrupa'da 1 tane sokak hayvanı goremezsiniz bizim gavur dediğimiz Avrupada...milletin çocuğu var sokak köpekleri sokakta tehlike saçıyor bir sekilde önlem alınmalı en azından barınak olmalı

Yorum Yap