Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Seydişehir'de Zafer Bayramı Judo Turnuvası yapıldı

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği İller arası Zafer Bayramı Minik ve Süper Minik Judo Turnuvası Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

Seydişehir’de Zafer Bayramı Judo Turnuvası yapıldı

Türkiye’nin farklı illerinden 600’e yakın sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri Kaymakam Cevdet Bakkal, Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu tarafından verildi. 

Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Minik ve Süper Minik Judo Turnuvasına Seydişehir Belediyesi Sanayi Spor Kulübü Judo Takımı 37 sporcusu ile katılırken Süper Miniklerde 36 kg Zeynep Ela Kara, 40 kg Berra Akkoyun, 48 kg Semra Azra Erkan 1.ci, 36 kg Nesibe Kartal 2.ci, 44 kg Berra Gelmez 3.cülük elde ederek takım halinde şampiyon olurken Miniklerde ise, 30 kg’da Osman Boztepe ile 38 kg’da  Kadir Mert Temür 3. cülük elde etti. 

3 - 4 Ağustos tarihlerinde yapılan turnuvada 32 ilden 600’e yakın Sporcuyu ağırladıklarını kaydeden Gençlik Spor İlçe Müdürü Soner Balcı dereceye giren sporcuları tebrik etti. 

 

Seydişehir’de spora ve sporcuya değer verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu; “Seydişehir Belediyesi Sanayi Spor Kulübümüz bünyesinde 9 branşta bugüne kadar 2 Bin 300 lisanslı sporcu yetiştirdik. Judo branşında ise bu yıl itibariyle resmi müsabakalara katılan 48 lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Bununla beraber bugüne kadar ilçemiz genelinde ise Judo branşında 400 lisanslı sporcu yetiştirdik. Bu rakamların artması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün ev sahipliği yaptığımız İller Arası Zafer Bayramı Minik ve Süper Minik Judo Turnuvasına katılan sporcularımıza başarılar diler programın düzenlemesinde emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Seydişehir’in sportif faaliyetlerde çok büyük başarılara imza attığını kaydeden Kaymakam Cevdet Bakkal, “bugün burada birçok sporcu gencimizi ağırlıyoruz. Bu turnuvayı tertip eden Federasyonumuza, Belediye Başkanımıza, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüze ve turnuvaya katılan antrenörlerimize, hakemlerimize, sporcularımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Programa Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Seydişehirli  Hakkari Başsavcısı Harun Ünlüsoy, Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, sporcular ve aileleri katıldı.(Veli Şengül) 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”