DOLAR : 42,83₺
EURO : 50,17₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.984,50₺
ÇEYREK : 9.841,74₺
CUMHURİYET : 39.049,38₺
Güncel

Sarayönü'nde ihtiyaç sahipleri yalnız bırakılmıyor

Eklenme: 27.12.2021 - 16:27

Konya'nın Sarayönü ilçesinde "Tebdili Kıyafet Çat Kapı Ziyaret" uygulamasıyla yaşlı ve yoksul aileleri kimliğini gizleyerek evlerinde ziyaret eden Kaymakam Lütfullah Göktaş, yardıma muhtaçların ihtiyaçlarını belirliyor.

Sarayönü'nde ihtiyaç sahipleri yalnız bırakılmıyor
Reklam alanı
  Belirlenen adreslere Kızılay İlçe Temsilcisi Halil İbrahim Turan ile birlikte ziyaretler yapan Göktaş, sıkıntılarını dinlediği ailelerin çeşitli ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlıyor.

Sarayönü Kaymakamı Lütfullah Göktaş, vatandaşların herhangi bir çekince yaşamaması ve ihtiyaçları rahatlıkla dile getirebilmeleri için kendini tanıtmadan sivil kıyafetlerle habersiz ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sarayönü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Kızılay işbirliğinde ilçedeki yaşlı, yatalak, hasta, yetim, öksüz, ihtiyaç sahibi aileleri tek tek ziyaret etiklerini belirten Göktaş, şöyle konuştu:

"Ziyaret ettiğimiz evlerde sıkıntıları varsa kendi ağızlarından dinliyoruz. İhtiyaçları varsa onları belirliyoruz. İhtiyaçlarını tespit ettiğimiz ailelere bazı yardımlarda bulunuyoruz. Ailelerimizin dertlerini sıkıntılarını da paylaşıyoruz. Hal hatırlarını sorduğumuz için seviniyorlar, teşekkür ediyorlar."

Kızılay Sarayönü Temsilcisi Halil İbrahim Turan da bu uygulamaların sadece ihtiyaç belirlemeye yönelik değil aynı zamanda ailelerin yalnız olmadıkları mesajını da verdiğini dile getirdi. 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 0
😊 2
😡 1
👎 2
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 7 tepki

Yorumlar

  • HASANEYN 1425 gün önce

    Güzel hizmet..Helal olsun sizee..

Yorum Yap