Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları uluslararası arenada

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Yayınları, uluslararası akademik yayıncılık alanının önemli buluşma noktalarından olan "10. Uluslararası İstanbul Yayımcılık Profesyonel Buluşmaları" (İstanbul Publishing Fellowship) etkinliğine katıldı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları uluslararası arenada

Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle Rami Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları’nı, Yayınevi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Kaleci ve Yayınevi Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Muammer Köroğlu temsil etti.

75 ülkeden akademik ve ticari yayıncıların bir araya getirildiği 10. Uluslararası İstanbul Yayımcılık Profesyonel Buluşmaları etkinliğinde, yeni ortaklıkların kurulması ve telif hakları alışverişlerinin kolaylaştırılması amaçlanıyor. 
NEÜ Yayınları, Akademik Yayıncılıkta Öncü Bir Rol Üstleniyor
10. Uluslararası İstanbul Yayımcılık Profesyonel Buluşmaları’nda gerçekleştirdikleri çalışmalardan ve etkinliğin öneminden bahseden Dr. Öğr. Üyesi Kaleci, “Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları olarak, akademik yayıncılıkta öncü bir rol üstlendik ve uluslararası platformlarda yer almaya devam ediyoruz. Etkinlik süresince, Malezya, Kanada, Polonya, Arnavutluk, Suudi Arabistan, Çin, Tunus ve İrlanda gibi çeşitli ülkelerden gelen akademik yayınevi temsilcileriyle, tercüme ajanslarıyla, dağıtımcılarla ve çocuk yayınevi temsilcileriyle ikili görüşmeler gerçekleştirerek akademik yayıncılıkla ilgili son gelişmeleri değerlendirme ve uluslararası iş birlikleri kurma fırsatı bulduk. Sektörel panellere katılarak akademik yayıncılığın geleceği ve uluslararası yayıncılık dünyasındaki yenilikler hakkında güncel bilgiler edindik. E-kitap ve sesli kitap veri tabanları, mobil uygulama servisleri ve oryantalizm araştırma merkezleri gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren kurumlarla temaslarda bulunduk. 10. kez gerçekleştirilen Istanbul Publishing Fellowship’te edindiğimiz tecrübeler ve kurulan yeni iş birlikleri, yayınevinin gelecekteki projelerine önemli katkılar sağlayacak. Akademik yayıncılığın geleceğine dair değerli temaslarda bulunduğumuz bu prestijli organizasyonla birlikte Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları, küreselleşen yayıncılık dünyasında etkin bir aktör olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir” dedi. (Yunus Köroğlu)

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”