31 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden başkan seçilerek Meram’a bir ilki yaşatan Başkan Mustafa Kavuş, mazbatasını aldı. Sandığın ve sandıktan çıkan sonucun kendileri için önemine vurgu yapan Başkan Kavuş, “Bu dönemimizde de hemşehrilerimizin istekleri doğrultusunda çalışmaya ve hizmet beklentilerini karşılamaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.
31 Mart Yerel Seçimleri’nde yeniden başkan seçilerek Meram’a bir ilki yaşatan Başkan Mustafa Kavuş, mazbatasını alarak ikinci dönemine resmen başladı. Eşi Feyza Kavuş da Başkan Kavuş’u bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.
Konya Adliye Sarayı Konferans Salonu’nda Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve yeni dönem Meram İlçe Meclis Üyesi Mustafa Uzbaş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman’ın da katıldığı törende Başkan Kavuş mazbatasını Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ve Meram 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hacı Süleyman Arslan’ın elinden aldı. İnal ve Arslan, Başkan Mustafa Kavuş’a yeni döneminde de başarılar dileyerek Meram’a hayırlı hizmetler yapması temennisinde bulundular. Başkan Kavuş ile birlikte yeni dönem meclis üyeleri de mazbatalarını aldılar. Mazbata töreninde yaptığı konuşmada, 37 meclis üyesiyle birlikte ‘Bismillah’ diyerek Meram için koşturmaya başladıklarını belirten Başkan Mustafa Kavuş, “Hangi partiden olursa olsun bugün rozetleri çıkardık, sadece ilçemizin geleceği için kardeşçe koşturmaya başlıyoruz. Hayırlı, mübarek olsun” diye konuştu.
“ALLAH EMEKLERİMİZİ BEREKETLİ ETSİN”
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş yeni döneminin başlaması ile ilgili yaptığı açıklamada ise şu görüşlere yer verdi; “Seçim sonuçları, ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Bizler de belediye meclis üyelerimizle birlikte bu mübarek günde mazbatalarımızı almış olduk. Bu onur verici göreve ikinci kez beni layık gördükleri için tüm Meramlı hemşehrilerime teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Onların bu güvenine layık olabilmek ve Meram’ın istikrarı için 37 meclis üyelerimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Demokrasilerde en önemli şey insanların özgürce kararını yansıttığı sandık ve sandıktan çıkan sonuçlardır. Biz milletimizin kararını ve verdiği mesajı daima önemsemiş, çalışmalarını da ona göre şekillendirmiş bir anlayışa sahip olduk. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin sonuçlarını bizler bu açıdan değerlendiriyor, önümüzdeki dönemin de icraat ve yatırımlarını hemşehrilerimin istekleri doğrultusunda şekillendireceğimizin taahhüdünü bir kez daha veriyorum. Bu dönemimizde de hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda çalışmaya ve hizmet beklentilerini karşılamaya gayret göstereceğiz. Hemşehrilerimizle birlikte oluşturduğumuz ‘Ortak akıl ve istişare ile şeffaf birlikte yönetim’ anlayışımız önümüzdeki döneme de damgasını vuracak, bundan da kazanan yine Meram olacak inşallah. Allah utandırmasın, emeklerimizi bereketli kılsın.” (Yunus Köroğlu)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Daha beter olsun bu oy verenler sabaha koski nasıl çaktı
Say<n Kavuş seçim mazbatası çok ağırdır.içinde insanlara hizmet yazılıdır.bundan önce Merama en yaptınız :??????.yazarsan öğreniriz.
Kavuş\'un belediye başkanlığında kim hangi hizmeti gördü ki?, akyapı sokağa bir ucuna doğalgaz çekip diğer ucuna doğalgaz çekemeyen kişiden belediye başkanı olsa ne olur olmasa ne olur. Bu tip siyasetçilerle yol yürürse AKP diye ortada bi parti kalmayacak....
halktan kopmak bu olsa gerek.. kimse bu adayı istemediği halde halkın sesine kulak tıkayıp 2.kez aday göstermek.. yazık..
Bugün Suriyelileri 5 yıl daha doyurmak için sağlam bir bismillah cekin
işiniz gücünüz film , düzen sefaköy Antalya yoluna dağ evleri adı altında koperatif kurdunuz HER TARAFI rant kokuyor Tarım arazisine imar yaptınız her yeri betonlaştırdınız yağmur yağmıyor yuhh bee.
Sayın Kavuş Belediye Başkanlığı döneminde Merama ne yaptın ki şimdi ne yapacaksın.??????????. ancak Belediye Başkanı yüksek maaşa devam.
yatmadan önce besmele çekmek iyidir tabi
her işlerinde dini ön plana çıkarıyorlar bismillah diyerek millet batırmak
Çalışma olmayacağına göre mazmata alsan ne olacak imamoğlu istanbulda mazbata alsa ne olacak ?
SAYIN BAŞKAN BAHÇEŞEHİR MAH. NE YATIRIMLAR BEKLİYORUZ
KAVUŞ BEY çalışmaz . 3 senedir meram / kızılören köyünün 1/ 5000 lik imar planını hala bitiremedi , imar yollarını 1 tane kreyder gönderip toprak yolu açamadı Bu sebeplerden dolayı 31 mart seçiminde köylü REFAH PARTİSİNE Yüklendi.AK Parti böyle giderse 2028 de zor zor zor bizden söylemesi.
çekmez gomaz ol ,yaptıklarınızı gördük yapacaklarınıza gerek yok
Yorum Yap
Huzurevinde eldivenli dayak! Bakanlık inceleme başlattı
Sır ölümde miras iddiası! Güllü'nün banka hesapları inceleniyor
Bakan Yerlikaya, AFAD'ın kuruluşunun 16. yılını kutladı
Vergi yüzsüzleri listesi açıklandı
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Asgari ücrete yüzde 50 zam yapılmalı
Konya AKOM’dan zirai don uyarısı!
Japon balığının bilinmeyen faydası! Gübresi bakın ne işe yarıyor
Konya'da ev olarak kullandığı depoda çıkan yangında can veren adam toprağa verildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistinli Receb'in aile fertlerini kabul etti
Konya’nın Başkent’inde yeni merkez!
Beyşehir'de minik öğrenciler doğa ile iç içe öğreniyor
Konya Büyükşehir’in desteklediği “Uluslararası Naat-ı Şerif Yarışması”nda ödüller sahiplerini buldu
Haber Ara