Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kulu Belediye Başkanı Sertdemir'den ASEM ve Halk Eğitimi Merkezi'ne ziyaret

Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, Konya Büyükşehir Belediyesi, Aile Sanat ve Eğitim Merkezi ve Kulu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kulu Belediye Başkanı Sertdemir’den ASEM ve Halk Eğitimi Merkezi’ne ziyaret

Gerçekleşen ziyarette, ilçede açılan halk eğitimi ve ASEM kursları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Sertdemir ayrıca Halk Eğitimi ve ASEM merkezinde açılan giyim ve el sanatları, bilgisayar, Kur'an-ı Kerim-i Tecvidli okuma kursu ve İngilizce kurslarını ziyaret ederek, öğrenci, kursiyer ve usta öğreticiler ile sohbet etti. Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir yaptığı açıklamada, " Devletimiz kapılarını açıyor bu kapıları iyi kullanmak gerekiyor. Biraz önce ASEM’e gittik özellikle bizim bayan arkadaşlara yönelik çocuklarımıza yönelik çok güzel kurslarımız var. Aynı şekilde burada da kurslarımız var. Devlet kapıları açmış. Üniversiteye hazırlık kursu var, bilgisayar kursları var bizim hakikaten Kululu hemşehrilerimiz olarak bunları çok değerlendirmemiz gerekiyor. Buralar güzel ortamlar güzel çalışmalar var. Geldiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Kulu’daki tüm çocuk ve gençlerimizin katılımını beklerim. Özellikle bayan kardeşlerimiz için açılan kursları gördüm. Bu ortamlar insanların bilgi edinebileceği mutlu olabileceği meslek edinebileceği ortamlar bu ortamlarda mutlaka bulunmalıyız. Kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Sizlerden de onu gördüm demek ki çok güzel düşüncelere sahipsiniz. İnşallah gönlünüze göre güzel yerlere gelirsiniz." dedi. Başkan Sertdemir, çalışmalarından dolayı yöneticilere ve usta öğreticilere teşekkür ederek, kolaylıklar diledi. Başkan Sertdemir'e, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Karagedik, Kulu Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcıları Mehmet Akif Demirkıran, Yakup Çelikkol ve Kulu Aile Sanat Eğitim Merkezi Müdürü Tuğçe Demir'de eşlik etti.(Veli Şengül) 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”