Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konyaspor Kulübü İkinci Başkanı Adem Bulut açıkça söyledi! Skubic, Konyaspor'da görev alacak mı?

Mustafa Durmuş’un moderatörlüğünde Spor Gündemi Konyaspor Kulübü İkinci Başkanı Adem Bulut’un katılımlarıyla gerçekleşti. Bulut, Konyaspor’un eski futbolcusu Skubic’in yapılan değerlendirmeler neticesinde gelecek sezonda ‘Scout’ ekibinde yer alacağını söyledi.

Konyaspor’da transferlerin perde arkası KONTV’de aralandı. Mustafa Durmuş’un moderatörlüğündeki ‘Spor Gündemi’ Konyaspor Kulübü İkinci Başkanı Adem Bulut’un katılımlarıyla gerçekleşti.

 

Konyaspor Kulübü 2.Başkanı Adem Bulut’un konuşmasından öne çıkanlar:

 

"SANKİ ŞAMPİYON OLMUŞÇASINA MAÇ KAZANDIK"

Süper Lig'in 25.haftasındaki Konyaspor - Ankaragücü maçına ilişkin Adem Bulut, şampiyon olmuşçasına maç kazandıklarını belirterek, "Bizim için zor bir maçtı. Dönüm noktasıydı ve son zamanlarda evimize maç kazanamıyorduk. En son ki Başakşehir maçı bizde bir travma oluşturdu. Yine mi öyle olacak diye düşündük ama taraftarımız ve takımın birlikteliği, beraberliği ve heyecanı maçın sonuna kadar devam etti. Maça biraz gergin başladık ama ilk dakikalarda kontrollü giden bir maç vardı. 38.dakikada golü bulduk, golden sonra da yine acaba o ikinci gol gelir mi beklentisi oldu. Seyirci atmosferiyle sanki şampiyon olmuşçasına bir maç kazandık. Üzerimizden bir yük kalktı çünkü 7 maçtır kazanamıyorduk. Kaçırdığımız pozisyonlar ve goller bizde travma oluşturmuştu. Yeni oyuncularımız ve transferlerimizle bir hava oluştu. Takım içinde karakter oluştu ve oyun anlayışı oluştu. Sonuna kadar mücadele eden bir futbolcu topluluğu oluştu tabii bu bizim için olumlu şeyler ve son olarakta maçı kazandık. Diğer haftalardaki maçlarda da gerek taraftar, gerek futbolcu olarak bu ruhla oynarsak her maçı kazanabiliriz" diye konuştu.

“DÜŞME KELİMESİNİ AĞZIMA BİLE ALMAK İSTEMİYORUM”
Süper Lig’de 18.sırada yer alan Konyaspor’un küme hattında yer almasıyla alakalı Bulut, “Diğer kulüplere göre daha az sıkıntımız var. Bu cendereceden çıkacağız. Düşme kelimesini ağzıma bile almak istemiyorum, taraftarımızdan da bunu rica ediyorum. Bu yılın sonuna kadar bu kelimeyi lügatımızdan çıkaralım. Küme hattından çıkacağımıza inanıyorum. Transferler geldi, camiada kenetlenme oldu. Bunu da inşallah kaybetmezsek dediğim gibi önümüzdeki her maç bu kadroyla bu inançla alırız.” ifadelerini kullandı.

"SKUBIC ÖNÜMÜZDEKİ SEZON 'SCOUT' EKİBİNDE YER ALACAK"

Konyaspor'un eski futbolcusu Nejc Skubic’in maç sonunda "Saha içinde olmayacağım ama saha dışında olacağım" sözlerine Bulut, "Konya’nın sevdiği, Konyalı gibi hisseden bir futbolcu. Aramız olmasını biz istedik, kendisi de istedi. Bana ne görev verirseniz verin yapmak istiyorum dedi. Biz Skubic’den çok faydalanacağız. Sezon sonunda bununla ilgili değerlendirme yapacağız. Şu anda teknik ekipte olmayacak. Takıma nasıl katkı sağlayacaksa Skubic verdiğimiz görevi iyi yapacağını düşünüyorum. Ali Çamdalı’nın yanında olacak önümüzdeki haftalardaki maçları izleyip rapor sunacak. Önümüzdeki sezon ise 'Scout' ekibinde yer alacak" diye konuştu.

"İHTAR ÇEKİLMESİ FENERBAHÇE VE GALATASARAY MAÇINDA DENGELERİ ALT ÜST ETTİ"

Bulut, "Kış transfer sezonu zor bir dönem aslında. İyi futbolcu almak kolay değil hem maddi hem manevi zorlanıyorsunuz. Takımın dinamizmini artırma adına bizim transfer yapmamız gerekiyordu. Soyunma odasından, yedek kulübesine bütün oyuncuların  aile olması gerekiyor. Biz bu ailenin bir parçasıyız. Başladığımız dönemde alacaklarını alamadığı için ihtar çektiğini gördük. Bu ihtarın çekilmesi, Fenerbahçe ve Galatasaray maçında dengeleri alt üst etti." diye konuştu.

"BELKİ TÜRK FUTBOLUNU İLERİYE GÖTÜREBİLECEK BİR OYUNCU ÇIKARDIK"

Devamında Bernardoni ve Cikalleshi'nin kadro dışı bırakılmasına ilişkin Bulut, "Biz bu oyuncuları kadro dışı bırakmadık sadece kadroya almadık ama ileri de belki Türk Futbolunu ileriye götürebilecek bir oyuncu ortaya çıkardık. Kalecimiz Deniz Ertaş, maçtaki performansıyla herkesin takdirini kazandı." dedi.

HAKAN KELEŞ İLE YOLLARIN AYRILMASI VE YENİ HOCA ARAYIŞLARI

Adem Bulut, "Kötü geçen Fenerbahçe maçından sonra Hakan Keleş ile yolları ayırdık. Bununla birlikte İstanbul’da görüşmeler yaptık, 5 veya 4 hocayla görüşme yaptık. Bu süreçten doğru noktaya hangi hoca götürebilir diye düşündük. İlk Aykut Kocaman’la görüştük. Konyaspor’a faydasının olamayacağını söyleyerek, doğru ayrılmadığını ifade etti ve teşekkür ederek reddetti. Biz Aykut hocayı çok seviyoruz. Tam verimli olamadığı için kendisi de üzülmüştü. Diğer hocalarla görüşmeye başladık. Omerovic’in Konyalı hissetmesi bize ona yönlendirdi. Biz de Omerovic'le anlaşma sağladık." ifadelerinde bulundu.

GERÇEKLEŞEMEYEN TRANSFERLER

Gerçekleşemeyen transflerlere ilişkin detay veren Bulut, "İstanbulspor maçında 1 veya 2 oyuncu katmayı düşünüyorduk, görüşmelere de başlamıştık. Umut Bozok transferinde Trabzonsporla anlaşmıştık. Bozok bu süre anlamında bizi oyalamış oldu. O gelmeyince B planı Umut Nayir oldu. 2 kulüp arasındaki anlaşma dolayısıyla onu da alamadık. Bu sefer Niang’la görüştük.  Adana’da 3-4 gün görüşme sağladık. Kulübüyle anlaştık, el sıkıştık, hayırlı olsun dedik. Sabah telefonu bir açtık Niang gece 3’te Fransa’ya geri dönmüş. Annesi ile Babasının gönlü olmamış. Bu şekilde bizi yüz üstü bırakmasıyla vazgeçtik.” diye konuştu.

 

"TRANSFER SEZONU BİTTİKTEN SONRA OYUNCULARIN KAFASINDAKİ KARIŞIKLIK BİTTİ"

Adem Bulut, 8 transferle sezonu bitirdiklerini ve takımda kaliteyi artırdıklarını vurgulayarak, "Transfer sezonu bittikten sonra oyuncuların kafasındaki karışıklık bitti. Bununla birlikte elimizdeki bütün oyuncuların gerçek performansı ortaya çıkacak. Siz gerekeni yapın, savaşın, mücadelenizi yapın biz de gerekeni yapalım. Arkasından para da zaten gelir. Biz kimsenin hakkını yiyecek değiliz, kulüp menfaatleri çerçevesinde herkesin hakkını veririz." ifadelerini kullandı.

"BRUNO PAZ İLE YOLLARI AYIRMAK İSTİYORUZ"

Adem Bulut, Bruno Paz’ın sözleşmesini askıya alabileceklerini söyleyerek, "Bir türlü yolları ayıramadık, menajerleri aracılığıyla kendine bir kulüp bulmasını isteyeceğiz. Bir futbolcuyu sadece almak değil göndermek de zor." diye konuştu.

"NİKO RAK İÇİN DE KULÜPLERLE GÖRÜŞÜLÜYOR"

Bulut, Niko Rak'la alakalı da Hırvat liginden birkaç kulüple görüşüldüğünü söyleyerek, "Orta sahada dinamik olması gerekiyor ve bir takımda da oynaması gerekiyor. Yetenekli bir çocuk, Muric gidince çok yalnız kaldı. Kafasını toparlayıp geri dönmesi lazım. Bu konuyla alakalı Hırvat liginden birkaç kulüple görüşülüyor." ifadesinde bulundu.

"GOMİS İLE TRANSFER GÖRÜŞMELERİMİZ OLDU"

Devamında Bulut, Konyaspor'un sarı-kırmızılı ekibin eski golcüsü Batefimbi Gomis ile transfer görüşmelerinin olduğunu belirterek, "Gomis ile de görüşmelerimiz oldu. Kendisi Japonya'daydı, Konya'ya gelmek istemedi. Konya'nın lig sıralaması ve İç Anadolu şehri olması transfer sürecini zora soktu" dedi.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 2
  • 2
  • 6
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (3)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • S
    Sinan
    80 gün önce

    Konya'ya gelmek istemeyen kim olursa olsun ısrar edilmesin amacı futbol oynamak olan Konya'ya kazandırılsın televole meraklısı olanlar İstanbul'a gitsin

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • A
    anteplee
    81 gün önce

    ulan niko rak ve bruno paz harbiden gitsin abi ya

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (2)
  • A
    Ali
    81 gün önce

    Koca koca adamların uğraştığı islere bak, yazıklar olsun.

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English