Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konyalılar dikkat! Toplamda 25 bin TL ödül verilecek: Başvuruların ücretsiz olacağı turnuvada son gün 1 Mart

Konya’nın ilk e-spor Merkezi olma unvanına sahip Meram MEGA, heyecanlı bir turnuvaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 7-9 Mart tarihleri arasında yapılacak ödüllü League of Legends (LoL) ve Valorant müsabakaları için başvurular 1 Mart Cuma günü son bulacak.

Konyalılar dikkat! Toplamda 25 bin TL ödül verilecek: Başvuruların ücretsiz olacağı turnuvada son gün 1 Mart

Konya’nın ilk e-spor Merkezi olma özelliğine sahip Meram MEGA e-spor merkezi, oyun tutkunlarını heyecanlı bir turnuvayla bir araya getirmeye hazırlanıyor. 7-9 Mart tarihleri arasında yapılacak ödüllü turnuvada takımlar, League of Legends (LoL) ve Valorant oyunlarında karşı karşıya gelecek. Finallerin Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi’nde yapılacağı turnuva için başvurularda son gün 1 Mart Cuma günü.  

TURNUVADA ŞAMPİYONLARI ÖDÜL BEKLİYOR
Meram Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünden turnuva ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “League of Legends (LoL) oyunu için bir takım 5 üyeden oluşacak ve maçlar 5-5 formatında oynanacak. Turnuva 7 Mart Perşembe günü online olarak başlayıp, cumartesi günü final müsabakası Mega Yeni Nesil Eğitim Merkezinde offline olarak oynanacaktır. Katılım 16+4 takım ile sınırlıdır. Tekli eleme sistemine göre ilerlenecek, kaybedenler tablosu olmayacak. Final maçına kadar eşleşmeler tek maç üzerinden oynanacak, final müsabakası ise 3 maç üzerinden gerçekleştirilecek. Valorant müsabakaları için ise bir takım 5 üyeden oluşacak ve maçlar 5-5 formatında oynanacak. Katılım 16+4 takım ile sınırlıdır. Tekli eleme sistemine göre ilerlenecek ve final maçına kadar eşleşmeler tek maç üzerinden oynanacak, final müsabakası ise 3 maç üzerinden oynanacak. 

TOPLAMDA 25 BİN TL ÖDÜL VERİLECEK

Başvuruların ücretsiz olacağı turnuvalarda 1.takıma 15.000 TL, 2.takıma 7.500 TL, 3.takıma 2.500 TL ödül verilecek.

 

BAŞVURULAR NASIL OLACAK?

Turnuvaya müracaatlar  Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezine gidilerek gerçekleştirilebilecek olup detaylı bilgi için 0.332.5030969 nolu telefon aranılabilir.  Takım kaptanlarının Meram Belediyesi discord adresine katılımı zorunludur. 

BAŞKAN KAVUŞ; “İLGİLİ TÜM GENÇLERİMİZİ TURNUVAYA BEKLİYORUZ” 
Meram Belediyesinin, gelecek nesillerin her yönden en iyi şekilde yetişmeleri ve çağı yakalamaları adına tüm imkanlarını seferber ettiklerinin altını çizen Başkan Mustafa Kavuş, e-spor’a ilgi duyan tüm gençleri turnuvaya katılmaya davet etti. Geleneksel oyunların yaşamasının kendileri için değerli olduğu kadar gençliğin dijital oyunlarda da çağı yakalamasına önem verdiklerini belirten Başkan Kavuş, “Dijital oyunlar artık tüm dünyanın bir gerçeği haline geldi. Bu gerçeği görmezden gelmemek adına açtığımız Konya’nın ilk e-spor merkezinde düzenleyeceğimiz turnuvaya tüm gençleri ve kendini genç hissedenleri bekliyoruz” diye konuştu. 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • NA
    naci abuşka
    60 gün önce

    counter strike 1.6 yapında dünya çapında ses getirelim..

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English