DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,46₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
Güncel

Konya ovası lavanta kokusuyla misafirlerini ağırlıyor

Eklenme: 06.07.2023 - 11:25 Güncelleme: 06.07.2023 - 11:45

Konya’nın Karatay ilçesinde belediye tarafından oluşturulan lavanta bahçesi mor ve gri renkleriyle görsel şölen sunuyor.

Konya ovası lavanta kokusuyla misafirlerini ağırlıyor
Reklam alanı
Lavantaların eşsiz güzelliği ve buram buram kokusuyla mest olan misafirler, çeşitli dekorlarla süslenen Lavanta Bahçesi’nde bol bol fotoğraf çekiyor.

Karatay Belediyesi ayrıca oluşturulan seyir terasları, yürüyüş yolları ve bahçenin daha birçok noktasında da eğlenceli vakit geçiriyor.

Lavantdan yapılan dondurmadan, gazoza kadar üretilen birçok ürünün tadına bakma imkanı buluyor.

Anı ölümsüzleştirmek isteyen yüzlerce kişiye ev sahipliği yapan lavanta bahçesi, temmuz ayı boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 1
😊 0
😡 4
👎 4
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 11 tepki

Yorum Yap