Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'nın bu ilçesinde ulaşım konforu daha da yükselecek

Karatay Belediyesi; ilçenin modern fiziki görünümüne katkı sunmanın yanı sıra ulaşımı hem kolaylaştıracak hem de çok daha güvenli hale getirmek amacıyla sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Belediye ekipleri, ilçenin birçok noktasında olduğu gibi Karaaslan Mahallesi’nde altyapısı tamamlanan birçok noktasında da sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. Karatay Belediyesi olarak ilçede oldukça yoğun ve hareketli bir altyapı ile asfalt sezonu geçirdiklerini belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Karatay’ımızın inşasını güçlü, planlı, gerçekçi ve gerekçeli yatırımlarla sürdüreceğiz” dedi.

Konya’nın bu ilçesinde ulaşım konforu daha da yükselecek

Karatay Belediyesi, ilçenin çehresini değiştiren yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda belediyeye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok noktasında olduğu gibi Karaaslan Mahallesi’nde de yol asfaltlama çalışması yapıyor. 


İlçe genelinde ulaşımı daha da konforlu hale getirip vatandaşın yaşamını kolaylaştıran çalışmalar yürüten ekipler; Karaaslan Mahallesi’ne bağlı Kalecik, Detseli, Niyazi Dede ve Destar Sokak’taki sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Şehit Ahmet Akalın Sokak’ta ise ekipler söz konusu çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 

ASFALT SEZONUNU YOĞUN VE OLDUKÇA HAREKETLİ GEÇİRİYORUZ
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelinde yoğun bir çalışma yaptığını ve sezonun kendileri için oldukça hareketli geçtiğini belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, çalışma takvimlerine bağlı kalarak projelerini tek tek hayata geçirdiklerinin altını çizdi. 


Karatay’da yaşam kalitesinin her geçen gün arttırılması için fiziki belediyecilik çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade Başkan Hasan Kılca; “Karatay’ımıza daha iyi hizmet için özverili bir şekilde çalışan ekiplerimiz, ana arterler başta olmak üzere ilçemizin tamamında, mahallelerimizin dört bir yanındaki cadde ve sokaklarında bulunan yollarda yenileme ile asfalt kaplama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemizin önemli ilçeleri arasında yer alan Karatay’da yürütülen altyapı ve asfalt çalışmaları sayesinde ilçemizin yaşam kalitesi de hızla artıyor. Yıllık çalışma planını uygulayan fen işleri ekiplerimiz, ilçemizin tüm mahallelerinde altyapı, asfalt, yol genişletme, tretuvar, kumlama, asfalt tamiri ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Her çalışmamız Karatay’da yaşayan hemşehrilerimize her anlamda konforlu bir yaşam sağlamak için. Bu anlamda belediye olarak oldukça yoğun ve hareketli bir sezon geçiriyoruz. Karatay’ımızın inşasını güçlü, planlı, gerçekçi ve gerekçeli yatırımlarla hep birlikte sürdüreceğiz. Bizler, tüm faaliyet alanlarımızda ilçemiz için en iyiyi hedefleyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.(Büşra Üstündağ) 

 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 4
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”