DOLAR : 42,83₺
EURO : 50,17₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.984,50₺
ÇEYREK : 9.841,74₺
CUMHURİYET : 39.049,38₺
Güncel

Konya Hatay'a su ulaştırmaya devam etti

Eklenme: 11.03.2023 - 16:42

Konya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da çalışmalarını sürdürdü.

Konya Hatay'a su ulaştırmaya devam etti
Reklam alanı
Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesindeki ve kentteki depremzedeler için çalışmalarına devam etti.

"Konya'mıza da bereket olsun"
Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından Hatay'da yapılan çalışmaların fotoğraflarına da yer verdiği paylaşımda, "Hatay'da 1 günde yaptığımız 108 seferin sadece 4'ünü paylaşabiliyorum. Her damla suda emek var, dua var, millete hizmet sevdası var. Bu yardımlaşmanın hürmetine kuraklık seviyesinde olan Konya'mıza da bereket olsun inşallah." ifadesini kullandı.


Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 1
😊 0
😡 1
👎 2
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 6 tepki

Yorum Yap