Meram Halk Eğitimi Merkezi atölyelerinde kursiyerler tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki başarılı sporcular için üretilen 23 bin çift ayakkabı ve 35 bin eşofman takımının ilk parti gönderim programı, 08 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirildi.
Reklam alanı
Avrupa Birliği tarafından “Avrupa Birliği Bölgesel Güven Fonu (EUTF)” kapsamında finanse edilen, yararlanıcısı Milli Eğitim Bakanlığı, uygulayıcısı Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) olan “Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin Türkçe Dil Eğitimi ve Mesleki Eğitime Erişimlerinin Artırılması Projesi’’ kapsamında kurulumu gerçekleştirilen Ayakkabı - Saraciye Teknolojisi ve Giyim Üretim Teknolojisi Atölyelerinde üretilen ayakkabı ve eşofmanlar, başarılı sporculara ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Üretilen ayakkabı ve eşofmanların ilk parti gönderim programına, Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit’in yanı sıra PTT Konya Başmüdürü Mustafa Çalışkan, Meram İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Koca, öğretmenler, usta öğreticiler ve kursiyerler katıldı.
Proje ve döner sermaye kapsamında Meram Halk Eğitimi Merkezi binasında yer alan atölyeler ile Meram Belediyesi Kovanağzı ve Osmangazi Sosyal Tesislerinde 8 atölyede öğretim ve üretim faaliyetlerinde bulunulmaya devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı başta olmak üzere diğer Bakanlıklarımız ile kamu kurum ve kuruluşlarından toplam 76 bin çift ayakkabı ve 56 bin takım eşofman siparişini alan Meram
Halk Eğitimi Merkezinde 184 kursiyer yapılan üretimlere katkı sunuyor.
Üretilen ayakkabı ve eşofmanların ilk parti gönderim programına, Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit’in yanı sıra PTT Konya Başmüdürü Mustafa Çalışkan, Meram İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Koca, öğretmenler, usta öğreticiler ve kursiyerler katıldı.
Proje ve döner sermaye kapsamında Meram Halk Eğitimi Merkezi binasında yer alan atölyeler ile Meram Belediyesi Kovanağzı ve Osmangazi Sosyal Tesislerinde 8 atölyede öğretim ve üretim faaliyetlerinde bulunulmaya devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı başta olmak üzere diğer Bakanlıklarımız ile kamu kurum ve kuruluşlarından toplam 76 bin çift ayakkabı ve 56 bin takım eşofman siparişini alan MeramHalk Eğitimi Merkezinde 184 kursiyer yapılan üretimlere katkı sunuyor.
Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
4
❤️
2
😊
1
😡
1
👎
1
😂
1
😢
0
😲
0
Toplam 10 tepki
Ya arkadas ne Suriye li aşkı varmıs sizde memleketin evlatlarına verin.surıyeli seven diyenlerde evlerine alsınlar.
Yorum Yap
İştahsız kedisini veterinere götüren çift hayatının şokunu yaşadı
Konya'da işçiler arasında bıçaklı kavga
Bu yıl 15 millet bahçesi daha şehirlerle buluştu
Sağlık Bakanlığı'ndan açıklama: Türkiye risk altında mı? H3N2 virüsü hızla yayılıyor
Selçuk Öztürk: Konya, Anadolu’yu besleyen ticari bir üs
Konya'da silahlı saldırı! 1 kişi vuruldu
Yaklaşık 1,5 milyon kişinin GSS borcu silinecek
Konya temsilcileri Bölgesel Amatör Lig’de kritik haftaya giriyor
Konya Büyükşehir Belediyespor İstanbul yolcusu
Bakan Tunç: Kirli senaryoları tarihin çöp sepetine attık
Dünyanın en iyi tatlıları açıklandı: Birinci Türkiye’den çıktı
Konya'da 1 kişi başından vurulmuş halde bulundu