Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında Konya’nın da aralarında bulunduğu 17 ilde, 5 bin 615 sosyal konutun ilk temelleri törenle atıldı.
Reklam alanı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen "İlk Evim İlk İş Yerim" projesinde 5 bin 615 sosyal konutun ilk temelleri, Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen tören ile atıldı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
KONYA’DA 206 KONUTUN TEMELİ ATILDI
Ankara Sincan Lale Meydanı’nda yapılan törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un Konya’ya canlı yayın bağlantısıyla temel atma töreni gerçekleştirildi. “İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında Konya’da 206 konutun temeli atıldı.
İLK TEMEL KADINHANI İLÇESİNDE ATILDI
Toplamda 7 bin 655 konutun yapılacağı Konya için ilk temel Kadınhanı ilçesinde 206 konut ile atıldı. Ayrıca 500 sanayi iş yeri, 55 bin ev yapmaya hazır arsa şehre kazandırılacak.

Kadınhanı ilçesinde yapılacak konutların temeli için Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve protokol üyelerinin butona basıldı.


KONYA’DA 206 KONUTUN TEMELİ ATILDIAnkara Sincan Lale Meydanı’nda yapılan törende, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un Konya’ya canlı yayın bağlantısıyla temel atma töreni gerçekleştirildi. “İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında Konya’da 206 konutun temeli atıldı.
İLK TEMEL KADINHANI İLÇESİNDE ATILDIToplamda 7 bin 655 konutun yapılacağı Konya için ilk temel Kadınhanı ilçesinde 206 konut ile atıldı. Ayrıca 500 sanayi iş yeri, 55 bin ev yapmaya hazır arsa şehre kazandırılacak.

Kadınhanı ilçesinde yapılacak konutların temeli için Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve protokol üyelerinin butona basıldı.


Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
25
❤️
13
😊
20
😡
19
👎
23
😂
9
😢
2
😲
2
Toplam 113 tepki
2+1 70m2 15 bin krondan basliyor Oslo Norvecde kiralar, almaya kalksan eski evler 4 milyon krondan basliyor
O zaman delikanlı ol, memleketine geri dön. Ya da ... yiyip hariçten gazel okuma.
forum huge
Inanin konya da o kadar cok fakir var ki,ev kirasinı ödeyemiyor..Konya ya 50 bin tane toki yapilsa kapış kapış biter.Bu hayat pahalilığının önüne gecmek gerek.Millet kaybediyor.Cocuklarımız kaybediyor..
dünyalı yasin konuşmuş
Sadece Konya değil,sadece Türkiye değil,şu an dünyanın her yeri aynı zor koşullarda
Yorum Yap
Görgün: Türkiye, kendi silahını kendi aklıyla tasarlayıp üretmeye kararlılıkla devam ediyor
Konyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı
TBMM'de 'mezar başında rakı içme' tartışması
Hava yolu taşımacılığında gümrük işlemleri dijitalleşiyor
Türk Tarih Kurumunun 100 eserden oluşan "Genel Okuyucu Dizisi Kitapları" tanıtıldı
Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Denis Zvizdić: Kalbimiz her zaman Türkiye’yle beraber
Mevlana şehrinde "Şebiarus" yoğunluğu devam ediyor
Türkiye Taşkömürü Kurumu 263 yeni personel alacak
Konya'da tuvalette silah bulundu! Devreye polis girdi
Burhanettin Duran'dan Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin 752. Vuslat Yıl Dönümü paylaşımı
Konya'da jandarma ekipleri 586 adet tabanca namlusu ele geçirdi
Konya'da uyuşturucu operasyonu! 4 kişi yakalandı
Haber Ara