Konya'daki Sivil Toplum Kuruluşları başıboş sokak köpeklerinin toplanması ve sokak köpeği sorununun çözülmesi için şehir meydanında toplandı.
Son yıllarda sayıları hızla artan sokak köpeklerinin gerçekleştirdiği saldırılar arttı.
Özellikle çocuklar için büyük tehlike oluşturan başıboş köpekler ölümlere, yaralanmalara sebep oldu. Trafik için de büyük tehlike olan sokak köphekleri birçok kazaya sebep oluyor.

Sivil toplum harekete geçti!
Başıboş köpeklerin toplanması ve sokak köpeği sorunun çözülmesi için Konya’daki Sivil Toplum Kuruluşları herekete geçti. Mevlana Meydanı’nda oplanan kalabalık “güvenli sokak” çağrısı yaparak Kayalıpark’a kadar sloganlar atarak yürüdü.

Yetkililer göreve çağrıldı!
Mazlumder Konya Şubesi, İnsan ve Medeniyet Hareketi, YediHilal, Güvenli Sokaklar Derneği, AGD, Hisder, Peygamber Sevdalıları, Teyad ve Edav öncülüğünde gerçekleştirilen yürüyüşe vatandaşlar da katılım gösterdi.

Devletin zirvesinden sokaktaki vatandaşa kadar herkesin isteği sokakların daha güvenli hale getirilmesi… Bu noktada acil, kalıcı ve kapsayıcı bir çözüm bekleniyor.

Arbede çıktı!
Başıboş sokak köpeklerinin toplanmasına karşı çıkan bir kişi ile sokak köpeği sorununun çözülmesini isteyen taraf arasında arbede çıktı. Yaşanan arbedeye polis ekipleri anında müdahale etti. Öte yandan arbede cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Vicdansız haysiyetsiz şerefsizlerin söylediklerini dinlemeyin. Sokak köpeklerini toplayın ve itlaf edin...!! Dünyanın hiç bir ülkesinde olmayan vahşeti TÜRK insanına merhamet diye yutturmaya çalışan insan düşmanı, yalancı, hokkabaz, içten pazarlıklı, ikiyüzlü, şerefsiz pislikler, sokaktaki köpekten para kazanacak, pis midesini dolduracak kadar alçak tipler memlekette yeterince kan döktü.
BELEDİYELERİN SOKAK KÖPEKLERİNİ TOPLAMAMASININ SONUCU BUDUR İŞTE!! Türkiye kuduz için ‘en riskli ülkeler’ kategorisine alındı. Eskişehir’de ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin (CDC) Türkiye’yi kuduz için ‘en riskli ülkeler’ kategorisine aldığı belirtildi. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin (CDC) resmi internet sitesinde Türkiye’yi ziyaret edecek turistler için şu ifadelere yer verildi: “Kuduz köpekler Türkiye\'de yaygın olarak bulunmaktadır. Türkiye\'deyken bir köpek veya başka bir memeli tarafından ısırılırsanız veya tırmalanırsanız, kuduz tedavisi sınırlı olabilir veya hiç olmayabilir. Seyahatinizden önce kuduz aşısını yaptırmayı düşünün.”Dünya Sağlık Örgütü’nün yayınladığı haritaya göre Türkiye en yüksek kuduz riskli ülkelerden birisi. Bu listede Türkiye, haritadaki en kırmızı ve en tehlikeli kategori olan ‘Endemik insan kuduzu’ sınıfında yer aldı. BELEDİYELER DAHA NEYİ BEKLİYOR? BİNLERCE TÜRK VATANDAŞININ KUDUZDAN ÖLMESİNİ Mİ BEKLİYORSUNUZ??
Ülkede yalan,dolan,soygun,yolsuzluk,arsizlik almış başını gidiyorken ses vermeyenler,sokakta yaşayan canlıya bir kap yemek vermemek için yürüyüşe çıkmış insanliginizdan utanın
O iti al. Evinde besle, sokaklar pislikten geçilmiyor. Senin gibi lüzumsuzlar yuzunden.
o kadar ok seviyorsan İTLERİ 5 -10 tanhesini sahiblen evinde besle MAMACI
Herkes neslini korur
Hani nerde yetkililer niye cözüm bulmuyolar
İnsan olmayan itler toplanmalı o canlar değil
Bu yürüyüş utanç verici yazık onlarda bi can
Sen utan asıl, sorumsuz herif
Benim yorumlarım neden yayinlanmiyor
Hayrettin bulan bu adam yauv:)))))
Hayrettin bulan bu adam yauv:))))))
Yazıklar olsun sözde müslüman memleket Konya üşenmeden toplanıp yürüyüşler yapmışlar siz o hayvanların vebalinde boğulup giderseniz birgün elbet sözün bittiği yerdeyiz Allah\'a havale ediyorum birgün gelir o canlarda konuşacak elbet
İnşallah o köpekler seni ıstırır, Amin yarabbi
o kadar seviyorsan İTLERİ 5-10 TANESİN İ EVİNE AL SAHİBLEN MAMACI
Sultan Hadi işine bak köpekleri çok seviyorsan al evinde besle oyna ne yaparsan yap hadii kış kış
Sultan seni çocuğun varmı kopek ısırıp kuduz olma korkusu yaşadın mi hadsizlik yapma kopek seviyorsan al sahiplen boş boş konuşma
BACAKTAN YAKALADIMI GÖRÜRSÜN
Köpeklerin parçaladıgı insanların vebali ne olacak Köpek petestlik yapmayın Sivrisineklerde can niye belediye ilaçlayıp öldürüyor.
Valla ya nasıl iş ne müslümanı münafık bunlar iki yüzlüler yani
İtleri sevenler sokaktaki itleri evlerine alarak, itleri ile beraber yaşasınlar.
Hayrettin Bulan bu adam yavv:))))
Geç bile kalınmıştı
Köpek isteyenler isteği yerde bağıra bağıra konusuyor zarar veriyor bi çare bulalım deyince kavga ediyor hukuki işlem yapılması gerekir herkesin ifade özgürlüğü var
Yorum Yap
Görgün: Türkiye, kendi silahını kendi aklıyla tasarlayıp üretmeye kararlılıkla devam ediyor
Konyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı
TBMM'de 'mezar başında rakı içme' tartışması
Hava yolu taşımacılığında gümrük işlemleri dijitalleşiyor
Türk Tarih Kurumunun 100 eserden oluşan "Genel Okuyucu Dizisi Kitapları" tanıtıldı
Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Denis Zvizdić: Kalbimiz her zaman Türkiye’yle beraber
Mevlana şehrinde "Şebiarus" yoğunluğu devam ediyor
Türkiye Taşkömürü Kurumu 263 yeni personel alacak
Konya'da tuvalette silah bulundu! Devreye polis girdi
Burhanettin Duran'dan Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin 752. Vuslat Yıl Dönümü paylaşımı
Konya'da jandarma ekipleri 586 adet tabanca namlusu ele geçirdi
Konya'da uyuşturucu operasyonu! 4 kişi yakalandı
Haber Ara