Meram Belediyesi tarafından tamamen yenilenen Yaylapınar Pazar Yeri, yeniden vatandaşların hizmetine sunuldu. Asfaltından parkesine, aydınlatmasından bordürüne kadar her şeyiyle yenilenen pazar yerinde esnafların ve vatandaşların daha rahat ve daha konforlu alışveriş yapmaları sağlandı.
Meram Belediyesi tarafından tamamen yenilenen Yaylapınar Pazar Yeri, yeni yüzüyle mahallelilerin hizmetine sunuldu.Toplam 3 bin 855 metrekarelik alanda yürütülen çalışmalarda pazar yerinin asfaltı, parke ve bordürleri yenilenirken yapılan aydınlatmalarla daha rahat bir alışverişin önü açıldı.
145 esnafın hizmet verebileceği pazar alanı düzenlemesi sayesinde mahalleliler alışverişlerini çok daha temiz ve konforlu bir şekilde gerçekleştirebilecek. YAYLAPINAR MAHALLLESİ’NİN BİR BEKLENTİSİ DAHA KARŞILANDI
Meram Belediyesinden çalışma ile ilgili yapılan açıklamada, verimliliği zaman içinde kaybolan pazar yerinin yenilenmesi noktasında mahallelilerin bir beklentisinin olduğunun altı çizilerek şu görüşlere yer verildi; “Pazar yerinin yenilenmesi ve gerekli tadilatların yapılması noktasında Yaylapınar Mahallesi sakinlerinden talep gelir gelmez Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz harekete geçerek gerekli çalışmaları ve projelendirmeleri ortaya koymuşlardır. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un da bizzat ve yakından takip ettiği çalışmalar hızla tamamlanarak pazar alanı yeniden hizmete sunulmuştur. Çalışmalar kapsamında, pazar yerinin bin 980 m²’si tuhafiye alanı, bin 875 m²’si sebze-meyve satış alanı olarak düzenlendi. 68 tuhafiye, 77 sebze-meyve satışı olmak üzere toplam 145 tezgah alanının bulunduğu pazarda 95 esnaf bölge halkına hizmet verecek. Böylelikle Yaylapınar Mahallemizin bir sorunu daha ivedilikle çözülmüş, beklentisi karşılanmış ve memnuniyetleri kazanılmıştır. Vatandaşlarımız artık konforlu bir şekilde pazar alışverişlerini yapabilecek, esnaflarımız da daha rahat bir çalışma ortaya koyabileceklerdir. Mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun.”
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
YAYLAPINAR HİZMET GÖRMEYE BAŞLADI
YAYLAPINAR HİZMET GÖRMEYE BAŞLADI
Hizmet güzel pazar satıçıları çok puroplemli pazarlar güvenli degil görevliler işini yapmaktan geri durdukça güvenli degil salıklı satış yok vesselam biline.
üstü açık pazar yeri mi olur sene 2024
Bir dahaki seçime proje lazım değilse nasıl seçim kazansınlar !!!
Yorum Yap
Konya'da uyuşturucu operasyonu! 4 kişi yakalandı
Huzurevinde eldivenli dayak! Bakanlık inceleme başlattı
Sır ölümde miras iddiası! Güllü'nün banka hesapları inceleniyor
Bakan Yerlikaya, AFAD'ın kuruluşunun 16. yılını kutladı
Vergi yüzsüzleri listesi açıklandı
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Asgari ücrete yüzde 50 zam yapılmalı
Konya AKOM’dan zirai don uyarısı!
Japon balığının bilinmeyen faydası! Gübresi bakın ne işe yarıyor
Konya'da ev olarak kullandığı depoda çıkan yangında can veren adam toprağa verildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistinli Receb'in aile fertlerini kabul etti
Konya’nın Başkent’inde yeni merkez!
Beyşehir'de minik öğrenciler doğa ile iç içe öğreniyor
Haber Ara