DOLAR : 42,84₺
EURO : 50,28₺
STERLİN : 57,33₺
GRAM : 6.010,14₺
ÇEYREK : 9.887,17₺
CUMHURİYET : 39.230,00₺
Güncel

Konya Büyükşehir Kudüs Çalışma Grubuna birincilik ödülü!

Eklenme: 05.10.2023 - 15:43

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kudüs Çalışma Grubu, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) tarafından düzenlenen Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda internet sitesi alanında birincilik elde etti.

Konya Büyükşehir Kudüs Çalışma Grubuna birincilik ödülü!
Reklam alanı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’nın da katıldığı TRT Ankara Arı Stüdyosu’nda düzenlenen ödül töreninde Kudüs Çalışma Grubu adına ödülü üniversite öğrencisi Beytullah Aydoğan aldı.

Aydoğan, elde edilen başarı dolayısıyla büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

 “Süreç boyunca bizden desteklerini hiç esirgemeyen Uğur İbrahim Altay Başkanımıza ve Konya Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederim. Bizler, Kudüs Çalışma Grubu olarak Filistin ve Kudüs özelinde yaşanan siyasi ve sosyal olayları objektif bir dille ve günümüz teknolojilerini kullanarak sizlere sunma gayreti içindeyiz. Ben de bu gayreti güden Kudüs Çalışma Grubu’nun bir ferdi olarak bu kıymetli ödülü bütün ekip arkadaşlarım adına alıyorum.”

BAŞKAN ALTAY ÖDÜL ALAN GENÇLERİ TEBRİK ETTİ
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, Türkiye’nin en önemli kurumlarından olan biri TRT’den alınan ödülün Konya için çok anlamlı olduğunu belirterek, “Biz yarınlarımızı inşa edecek gençlerimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kudüs Çalışma Grubu’ndaki gençlerimizi aldıkları bu güzel ödül için can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

KUDÜS ÇALIŞMA GRUBU, KUDÜS VE FİLİSTİN ÖZELİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Kudüs Çalışma Grubu, Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 2022 Ekim ayında 76 gönüllü üniversite öğrencisi tarafından kuruldu ve Konya’da Kudüs ile ilgili çeşitli eğitimler aldıktan sonra Konya Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Kudüs’e ziyarette bulundu. 

Kudüs’ten döndükten sonra da aynı özveri ile çalışmalarına devam eden Kudüs Çalışma Grubu, Kudüs ve Filistin özelinde insani diplomasi ve insan hakları ihlalleri başta olmak üzere sosyal bilimlerin farklı dallarında araştırmalar, ortaokul ve lise öğrencilerinin bilinçlendirilmesi kapsamında eğitimler, Kudüs’e dair projeler ve bilimsel çalışmalar yapıyor.

Çalışmalara katılmak isteyen üniversite öğrencilerinin başvuruları Konya Kariyer Destek ve Eğitim Merkezi’nde (KADEME) alınıyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 4
❤️ 3
😊 4
😡 7
👎 13
😂 1
😢 2
😲 2
Toplam 36 tepki

Yorumlar

  • Fatma Apan 802 gün önce

    Maşallah gençleri tebrik ediyorum ben de bir Kudüs gönüllüsü hocaları olarak devamlı olarak yanlarında olduğumu belirtir üzerime ne vazife düşerse yapmak isterim. Meram Yıldız kız AİHL de Arapça öğretmeniyim.

  • Bilge 803 gün önce

    Ne mutlu Türk\'üm diyene

  • Dayan Dalyan 803 gün önce

    MAŞAALLAH ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM. BAŞKANIMIZA DA DESTEKLERİNDEN DOLAYI AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM. DURMAK YOK YOLA DEVAM. BİZ DOĞRULARI SÖYLEYELİM YETER.

Yorum Yap