Doğanhisar ilçesinin şehitler diyarı olarak bilinen Deştiğin Mahallesi’nde karnesini alan öğrencilere yönelik etkinlik düzenlendi.
Reklam alanı
Deştiğin Ulu Cami imamı Ömer Çetinkaya ve Deştiğin Ortaokulu Din kültürü Öğretmeni Seval Oflaz Fidan’ın organize ettiği ‘Sende Kardeşinde Gül’sün’ etkinliği dün cuma namazı sonrası gerçekleşti.
Okullarda yarıyıl tatilinin başlamışıyla karne alan öğrenciler, karneleriyle birlikte camiye koştu.Cami cemaatinin katkılarıyla hazırlanan ikramlar çocuklara takdim edildi. Karne alıp camiye gelen her çocuk adına Diyanetin yetim hesabına yapılan bağışlarla erkinlik daha anlamlı hale geldi.
Okullarda yarıyıl tatilinin başlamışıyla karne alan öğrenciler, karneleriyle birlikte camiye koştu.Cami cemaatinin katkılarıyla hazırlanan ikramlar çocuklara takdim edildi. Karne alıp camiye gelen her çocuk adına Diyanetin yetim hesabına yapılan bağışlarla erkinlik daha anlamlı hale geldi.
Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
8
❤️
1
😊
4
😡
6
👎
6
😂
1
😢
1
😲
1
Toplam 28 tepki
Maşallah hocamiza. Her zaman böyle imamlarimizin arkasindayiz. Kendisi destigine cok hizmet etti. Sevdiğimiz bi hocamizdir. Allah sayilarini arttirsin.
Maşaallah.
Yorum Yap
Konya'da jandarma ekipleri 586 adet tabanca namlusu ele geçirdi
Konya'da uyuşturucu operasyonu! 4 kişi yakalandı
Huzurevinde eldivenli dayak! Bakanlık inceleme başlattı
Sır ölümde miras iddiası! Güllü'nün banka hesapları inceleniyor
Bakan Yerlikaya, AFAD'ın kuruluşunun 16. yılını kutladı
Vergi yüzsüzleri listesi açıklandı
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Asgari ücrete yüzde 50 zam yapılmalı
Konya AKOM’dan zirai don uyarısı!
Japon balığının bilinmeyen faydası! Gübresi bakın ne işe yarıyor
Konya'da ev olarak kullandığı depoda çıkan yangında can veren adam toprağa verildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistinli Receb'in aile fertlerini kabul etti
Konya’nın Başkent’inde yeni merkez!