Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay Belediyespor U15 Futbol Takımı, Süleyman Ünsal’ın adının verildiği U15 Ligi’nde şampiyon oldu

Karatay Belediyesi Spor Kulubü U15 Futbol Takımı, Konya Amatör Küme 2023-2024 Futbol Sezonu Süleyman Ünsal U15 Ligi Şampiyonu oldu. Karatay’ın başarılı U15 takımı, bu başarılarıyla Türkiye Şampiyonası’nda Konya’yı temsil etme hakkı elde ederken; aldıkları şampiyonluk kupasını da geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazasında vefat eden takım arkadaşları Süleyman Ünsal’ın ailesine hediye ettiler. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da bu anlamlı günde takımı ve Süleyman Ünsal’ın ailesini yalnız bırakmadı.

Karatay Belediyespor U15 Futbol Takımı, Süleyman Ünsal’ın adının verildiği U15 Ligi’nde şampiyon oldu

Karatay Belediyesi Spor Kulubü U15 Futbol Takımı, Konya Amatör Küme 2023-2024 Futbol Sezonu Süleyman Ünsal U15 Ligi Şampiyonu oldu. Karatay’ın başarılı U15 takımı, bu başarılarıyla Türkiye Şampiyonası’nda Konya’yı temsil etme hakkı elde ederken; aldıkları şampiyonluk kupasını da geçtiğimiz yıl geçirdiği trafik kazasında vefat eden takım arkadaşları Süleyman Ünsal’ın ailesine hediye ettiler. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da bu anlamlı günde takımı ve Süleyman Ünsal’ın ailesini yalnız bırakmadı. 
Eylül 2023’te geçirdiği trafik kazası sonucu hastanede yaşam mücadelesi verdiği üç ayın sonunda 20 Aralık 2023’te vefat eden amatör spor kulübü Karatay Belediyespor Kulübü’nün 2010 doğumlu genç futbolcusu Süleyman Ünsal’ın isminin yaşatılması adına; Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, aldığı karar doğrultusunda; Konya Amatör Küme 2023-2024 Futbol Sezonu’nda U15 Ligi’nin isminin “Süleyman Ünsal U15 Ligi” olmasını kararlaştırmıştı. 


SEVİNÇ, GURUR VE HÜZÜN BİR ARADA
Karatay Belediyesi Spor Kulübü U15 Futbol Takımı da ligde aldığı başarılı sonuçlarla ligin en iddialı takımlarından biri oldu. Uzun süren maratonun ardından Karatay’ın başarılı U15 Futbol Takımı, Dumlupınar Stadı’ndaki ligin son maçında Konya Kasırga Spor ile karşılaştı. 


BAŞKAN HASAN KILCA, LİGİN SON MAÇINDA TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI
Takım, sahaya üzerinde “Dualarımız Seninle Süleyman Ünsal” yazılı bir pankartla sahaya çıktı. Maçı 4-0 gibi net bir skorla kazanıp ligi namağlup olarak tamamlayan takım, bu skorla Konya Amatör Küme 2023-2024 Futbol Sezonu Süleyman Ünsal U15 Ligi’nde şampiyon oldu. Bu başarıyla Karatay Belediyesi Spor Kulübü U15 Futbol Takımı, Türkiye Şampiyonası’nda Konya’yı temsil etme hakkı da elde etti. 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, takımı yalnız bırakmadı. Başkan Hasan Kılca, ligin son maçını Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Süleyman Ünsal’ın ailesi ve futbolseverlerle birlikte izledi. 


HEPİMİZ İÇİN SEVİNCİN, HÜZNÜN VE GURURUN BİR ARADA OLDUĞU ANLAMLI BİR SEZON OLDU
Maçın ardından düzenlenen kupa töreninde konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, sevinç ve hüznü bir arada yaşadıklarına vurgu yaptı. Başkan Hasan Kılca; “Kulübümüz futbolcusu Süleyman Ünsal kardeşimiz, geçtiğimiz yıl Eylül ayında geçirdiği kaza neticesinde hakkın rahmetine kavuşmuştu. Bu vesileyle merhum Süleyman Ünsal kardeşimi rahmetle anıyorum, ailesine bir kez daha başsağlığı diliyorum. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz da aldığı kararla 2023-2024 Futbol Sezonu U15 Ligi’nin isminin ‘Süleyman Ünsal U15 Ligi’ olmasını kararlaştırmıştı. Bu anlamlı kararları dolayısıyla Konya ASKF Başkanımız Remzi Ay’a bir kez daha teşekkür ediyorum. Lig boyunca büyük emek veren tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Gençler bizim geleceğimiz ve Karatay Belediyesi olarak bizim de amacımız onlara hizmet etmek. Karatay Belediyesi Spor Kulübü’müzün U15 Futbol Takımı da uzun süren bir maratonun ardından, yoğun bir emeğin sonucunda Konya Şampiyonu oldu. U15 Takımımız Türkiye Şampiyonası’nda Konyamızı temsil edecek. Tabii hepimiz için sevincin, hüznün ve gururun bir arada olduğu anlamlı bir sezon oldu. Artık ligi geride bıraktık. Sırada Türkiye şampiyonası var. Arkalarında tüm Konya var ve onları Türkiye Şampiyonu olarak görmek istiyoruz. Kendilerine başarılar diliyor, bu başarıda emeği olan tüm kulüp yönetimine, hocalarımıza, sporcu kardeşlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum. Karatay Belediyesi olarak çocuklarımızın yanında olmaya, iyi bir insan ve sporcu olarak yetişmelerine katkı sunmaya devam edeceğiz. Keşke aramızda Süleymanımız da olsaydı. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı. 

KONYAMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİNİZE İNANIYORUM 
Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Remzi Ay, alınan sonucun hem önemli hem de anlamlı olduğunu söyledi. Remzi Ay şunları aktardı; “Elbette hayat devam ediyor ama en önemlisi, Süleyman Ünsal kardeşimizin adını verdiğimiz U15 Ligi kupasını kaldırmanızdır. Bu, Süleyman kardeşimizin ailesine de çok anlamlı ve önemli bir hediyedir. Eminim hiçbiriniz yaşadığınız sürece bugünü ve bu anıyı asla unutmayacaksınız. Artık sizler Konyamızı temsil edeceksiniz. İki turu geçtikten sonra son 4’e kalacaksınız sonrasında sizi şampiyon sayarım ben. Çok çalışmaya devam edin ki zaten hepinizin ileride çok iyi birer futbolcu olacağınıza inanıyorum. Sporun içinden gelen ve yıllarca futbol oynayan bir başkanınız, belediye başkanımız var. Bunun kıymetini çok iyi bilin. Bu başarınızdan dolayı hepinizi de ayrı ayrı kutluyorum.” 
ÇOCUKLARIMIZ ADINA ÇOK ANLAMLI BİR BAŞARI
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk de Süleyman Ünsal evladımızın vefatıyla onun adına düzenlenen ligi Karatay Belediyesi Spor Kulübü U15 Futbol Takımı’nın şampiyon olması son derece anlamlı olduğuna vurgu yaparak; “Ben tüm takımı ve sporcuları tebrik ediyorum. Bu vesileyle de Süleyman kardeşimi rahmetle anıyor, ailesine de başsağlığı diliyorum. Türkiye Şampiyonası gruplarında da takımımızın şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğini ve şampiyon olacağına inanıyorum” dedi. 


BİZLERE ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI BİR HEDİYE VERDİLER
Ailesiyle birlikte maç boyunca duygusal anlar yaşayan ve elde edilen Konya Şampiyonluğu ile birlikte daha da duygusallaşan genç futbolcu Süleyman Ünsal’ın babası Mustafa Ünsal ise şunları dile getirdi; “Öncelikle Karatay Belediye Başkanımıza, kulüp yöneticilerimize, hocalarımıza ve tüm sporcularımıza çok teşekkür ediyorum. Çok güzel ve anlamlı bir hediye verdiler bizlere ve oğlumuzun adını çok güzel bir şekilde yaşatıyorlar. İnşallah Türkiye Şampiyonu da olacaklar ve bizleri gururlandırmaya devam edecekler. Keşke oğlumuz da bugün aramızda olsaydı ancak rabbimin takdiri. Herkese teşekkür ediyoruz.” 

 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Rabia Nursena Baylan
İnternet Editörü

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English