Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan ‘Çanakkale Zaferi’ mesajı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110’uncu yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Çanakkale Zaferi, sadece şanlı tarihimizin değil insanlık tarihinin de en ihtişamlı kahramanlık destanı olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Kılca; “Çanakkale; yurdun dört bir yanından gelen yüz binlerce vatan evladının, istiklâl ve istikbal uğruna dünyaya meydan okuduğu yerdir” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan ‘Çanakkale Zaferi’ mesajı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110’uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Başkan Hasan Kılca’nın mesajı ise şu şekilde;“Çanakkale; yurdun dört bir yanından gelen yüz binlerce vatan evladının, istiklâl ve istikbal uğruna dünyaya meydan okuduğu yerdir. Çanakkale’de yazılan kahramanlık destanı, sadece bir zafer değil, aynı zamanda milletimizin azminin, inancının ve vatan sevgisinin tüm dünyaya ilanıdır. Bugün, bu topraklarda hür ve bağımsız yaşıyorsak, bunu Çanakkale’de canlarını feda eden aziz şehitlerimize borçluyuz. Bir vatana sahip olmanın en büyük izzet olduğunu onlar iyi biliyorlardı; bu yüzden candan, yardan, serden geçtiler ve o büyük mücadeleden büyük ve ihtişamlı bir kahramanlık destanı yazdılar. Bugün bizler de onların büyük mücadelesini bütün yönleriyle anlamak, bu zaferi daha da ileriye taşımak, ecdadımızın emanetini korumak ve yüceltmek için çok çalışmak ve ülkemizi her alanda daha da güçlendirmek zorundayız. Çanakkale ruhu, bize birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin, zorluklar karşısında yılmadan direnmenin ve vatan sevgisinin ne demek olduğunu öğretmiştir. Bu ruhu yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak, hepimizin görevidir.
Bu duygu ve düşüncelerle; Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110’uncu yıl dönümünü kutluyor; 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.”


Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 1
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”