İsveç’te, yarın 'Kuran-ı Kerim’in yakılması' eylemine izin verildiğinin öğrenilmesi üzerine, İsveç’in Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
Reklam alanı
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Büyükelçiye, açıkça nefret suçu niteliğindeki sözkonusu provokatif eylemi en güçlü şekilde kınadığımız, İsveç’in bu tutumunun kabul edilemez olduğu, eyleme müsaade edilmemesini beklediğimiz, kutsal değerlere hakaretin “demokratik haklar” kisvesi altında savunulamayacağı vurgulandı.
"Üçlü Ahitname’nin açık ihlali"
Ayrıca, keza yarın, PKK iltisaklı çevrelerin Stokholm merkezinde bir gösteri yapacaklarını duyurdukları; terör örgütleri ve yandaşlarının propaganda faaliyetlerine izin verilmesinin Üçlü Ahitname’nin açık ihlali olduğu ifade edildi.
"Üçlü Ahitname’nin açık ihlali"
Ayrıca, keza yarın, PKK iltisaklı çevrelerin Stokholm merkezinde bir gösteri yapacaklarını duyurdukları; terör örgütleri ve yandaşlarının propaganda faaliyetlerine izin verilmesinin Üçlü Ahitname’nin açık ihlali olduğu ifade edildi.
Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
0
😡
106
👎
4
😂
0
😢
0
😲
1
Toplam 111 tepki
Bu aşağılık varlığı Rabbime havale ediyorum. İsveçdeki müslümanların sorumluluğu arttı. Ya İrşad ve Tebliğ için canla başla çalışsınlar ve devlete uygun bir dille hadlerini bildirsinler. Ya da orayı terk etsinler Çünkü bu Allahu Alem, Gazabı İlahiyi celb edecek kadar büyük bir cürüm. İçimizdeki beyinsizler yüzünden bizleri helak etme Allahım!
Ey Rabbim eski kavimlerde peygamerlerinin tebliğine iman etmeyenleri helak ettiğin gibi bu devrin imansız azılı kafirlerini de Kahhar sıfatınla kahreyle İnşallah (Amin)
Pis kafirler canınız cehenneme.
Rabbimiz diyorki hristiyan ve yahudilerin dinine gecmediginiz müdece sizi sevemezler. Yahudilere karsi bir eyleme izin vermezler
Allah cc Laneti gazabı başta isveç ve küffarın üzerine olsun inşallah ne demek KURANI-KERİM Yakmak haydi Dünyadaki 2,5 milyar müslüman kalk ayaga yap boykotunu bu bir CİHATTIR.
Dünyada nerde 2,5 Müslüman varmı
Yorum Yap
Görgün: Türkiye, kendi silahını kendi aklıyla tasarlayıp üretmeye kararlılıkla devam ediyor
Konyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarına başladı
TBMM'de 'mezar başında rakı içme' tartışması
Hava yolu taşımacılığında gümrük işlemleri dijitalleşiyor
Türk Tarih Kurumunun 100 eserden oluşan "Genel Okuyucu Dizisi Kitapları" tanıtıldı
Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Denis Zvizdić: Kalbimiz her zaman Türkiye’yle beraber
Mevlana şehrinde "Şebiarus" yoğunluğu devam ediyor
Türkiye Taşkömürü Kurumu 263 yeni personel alacak
Konya'da tuvalette silah bulundu! Devreye polis girdi
Burhanettin Duran'dan Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin 752. Vuslat Yıl Dönümü paylaşımı
Konya'da jandarma ekipleri 586 adet tabanca namlusu ele geçirdi
Konya'da uyuşturucu operasyonu! 4 kişi yakalandı
Haber Ara