


Kaynak:

Son Dakika Haberler
Kaynak:
Yasal Uyarı:
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!
Yorumlar (5)
Siz önce doğu Türkistan daki kardeşlerimizle dayanışın...
Ekim ayında Konya da Uluslar arası yarı maraton yarışı düzenlenecekti yetiştiremedikleri için geç kalınmış. iptal olmuş bu tür organizasyonları kaldıracak potansiyelleri yok maalesef devletin desteği olmasa bunuda yapamazlar, çok güzel halı saha turnuvaları yapsınlar. orda başarılı olabilirler.
Hani Tesisler? Hipodrom inşaatına başlandı mı? Otomobil Yarış pisti tamam mı? İzmir Ülkü ve İzmit Körfez Pisti çok yetersiz. İstanbul Formula 1, pisti gibi bir otomobil yarış pisti kuruldu mu? Bir Pist yapmak bu kadar zor mu? 5-6 Km 'lik bir sıcak asfalt pisti. Konya'da Grand Prix için yer mi bulunamıyor? Heryer müsait. Aksaray yolu OSB karşısı, Çumra yolu Kaşınhanı ilerisi, Afyon yolu Bosnayı geçince, Konya Aselsan yanı, 2 aylık bir işi var. Türbinler ara ara, ilerde yapılır. Otomobil ve Motor yarışları ile Yol Bisikleti yarışları bu pistte yapılır. Daha tesisler hazır değil Hipodrom yok, Yarış Pisti yok ama oyunlar başlıyor diyor. Beyşehir'de Kürek ve Yelkenli yarışları için kulüpler kuruldu mu? Kürek ve Yelkenli yarışları olmadan nasıl İslam Dünyasının Olimpiyatı olacak? Baştan savma bir spor müsabakaları ile geçiştirmek mi istiyorsunuz?
Pist yapıldıktan sonra deniz de getirilecek sen hiç merak etme aşırı bilgili mühendis kardeşim. Tribünler (senin deyiminle türbinler) seyyar olacak, istenildiğinde pistte istenildiğinde sahilde istenildiğinde istasyonda kullanılacak.
şu gereksiz paneli kaldırın lütfen Mevlana’nın kubbesi önünde yeter artık oraları kirlettiğiniz bitirdiğiniz
En Çok Okunan Haberler
BENZER HABERLER