DOLAR : 42,84₺
EURO : 50,27₺
STERLİN : 57,31₺
GRAM : 5.992,84₺
ÇEYREK : 9.858,73₺
CUMHURİYET : 39.116,93₺
Güncel

Hatay'da enkazın yaklaşık yüzde 83'ü kaldırıldı

Eklenme: 18.04.2023 - 21:56

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay'da enkazın yüzde 82,9'unun kaldırıldığını bildirdi.

Hatay'da enkazın yaklaşık yüzde 83'ü kaldırıldı
Reklam alanı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hatay'da enkaz kaldırma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.

İl genelinde 21 bin 505 yıkık ve acil yıkılacak bina enkazının bulunduğunu ve bunun yüzde 82,9'una karşılık gelen 17 bin 829'unun kaldırıldığını belirten Soylu, "Günlük 15 bini bulan kamyon seferiyle bugüne kadar toplam 466 bin 676 kamyon seferi gerçekleştirildi. Hatay'da, enkaz kaldırma çalışmalarında 3 bin 106 kamyon, 1038 ekskavatör, toplam 4 bin 243 iş makinesi çalışıyor." ifadesini kullandı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap