DOLAR : 42,85₺
EURO : 50,27₺
STERLİN : 57,31₺
GRAM : 5.998,36₺
ÇEYREK : 9.867,81₺
CUMHURİYET : 39.153,04₺
Güncel

Güçlü bir Türkiye, güçlü bir demokrasi için Türkiye sandık başında

Eklenme: 28.05.2023 - 12:12

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı seçiminde adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, yeni cumhurbaşkanını belirlemek için tekrar sandık başında. Vatandaşlık görevini yerine getirmek isteyen milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullanmaya devam ediyor.

Güçlü bir Türkiye, güçlü bir demokrasi için Türkiye sandık başında
Reklam alanı
Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı.
Türkiye sandık başında
Seçmenler, vatandaşlık görevini yerine getirmek için sabahın erken saatlerinde sandık başına giderek oylarını kullanmaya başladı.
Oy verme işlemi 17.00'da sona erecek
Güçlü bir Türkiye, güçlü bir demokrasi için sandık başına giden milyonlarca seçmen oylarını kullanmaya devam ediyor. Sabah 08.00’da başlayan oy verme işlemi 17.00’da sona erecek.
"Oyunuzu kullanın sandıklara sahip çıkın"
Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, seçmenlere, "oyunuzunu kullanın, sandıklara sahip" diyerek çağrıda bulundu.  

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 1
😡 1
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 3 tepki

Yorumlar

  • Memisali 934 gün önce

    Halkın ezilmediği ne olduğu belli olmayan yabancının olmadığı liyakat esas olduğu hakkın gözetilmesi Büyük TR için

Yorum Yap