DOLAR : 42,91₺
EURO : 50,29₺
STERLİN : 57,50₺
GRAM : 6.004,10₺
ÇEYREK : 9.875,60₺
CUMHURİYET : 39.184,01₺
Güncel

Ereğli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Eklenme: 30.08.2022 - 14:06

Konya’nın Ereğli ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Ereğli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı
Reklam alanı
Ereğli Anıt Alanındaki tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Atatürk Anıtına çelenklerin koyulmasıyla devam eden programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Astsubay Üstçavuş Kubilay Olpak yaptı. Buradaki törenin ardından Ereğli Meydanbaşı Şehitliği ziyaret edilerek, dualar okundu ve protokol üyeleri tarafından şehit mezarlarına karanfiller bırakıldı.

Programa, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Ereğli Cezaevi Tabur Komutanı Jandarma Yarbay Kahraman Gürbüz, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Esat Can Öztürk, Ereğli Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yılmaz Ertaştan, STK temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Şehitlikteki programın ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı sona erdi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 1
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorum Yap