DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,46₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
Güncel

En tatlı gelenek: Aşure

Eklenme: 05.08.2022 - 19:07 Güncelleme: 05.08.2022 - 19:35

Muharrem ayının gelmesiyle birlikte bolluk ve bereketin simgesi aşure ikramları başladı. Doğanlar Kuran Kursunda da öğrencilere aşure ikramı yapıldı.

Reklam alanı
Konya İl Müftüsü Ali Öge ve mahalle sakinlerinin katılımıyla Doğanlar Kur’an Kursu’nda öğrencilere aşure dağıtıldı. Kazanlar dualarla açıldı, ağızlar aşurelerle tatlandı.
 
Aşurenin önemine değinen Konya İl Müftüsü Ali Öge birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Öge, “Muharrem ayı, hicri yılbaşı, Cuma günü ve aşure ikramını bir araya getirerek çok coşkulu bir program icra ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
  
Haber: Kerim Cengil

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 2
😊 3
😡 2
👎 3
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 14 tepki

Yorum Yap