Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cumhuriyet'in 100'üncü yılında bayrak siparişlerine yetişemiyorlar

Bursa'da, kumaş, eşarp gibi ürünlerin yanı sıra Türk Bayrağı üretimi yapan fabrika, Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla bayrak siparişlerine yetişemiyor. Son dönemde taleplerin yaklaşık yüzde 350 arttığını belirten işletme sahibi Ahmet Yalçın, "Geçtiğimiz yıllarda aylık 3 milyon metre bayrak üretimi yaparken şu an aylık 10 milyon metre üretim yapmaya başladık" dedi.

Cumhuriyet’in 100’üncü yılında bayrak siparişlerine yetişemiyorlar
Kestel Organize Sanayi Bölgesi'nde tekstil, mobilya, inşaat ve enerji sektöründe hizmet veren bir fabrika, 2008 yılında bayrak üretmeye başladı. Kumaş, eşarp, takım bayrağı, ülke bayrağı gibi ürünler üretip Amerika, Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine ihraç eden firma, son 15 yıllık süreçte Türk bayrağı üretimine ağırlık verdi. Ayda ortalama 3 milyon metre kumaştan Türk bayrağı yapıp, yurt içi ve yurt dışı pazarına sürdüklerini belirten işletme sahibi Ahmet Yalçın, Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla bayrak siparişlerine yetişemediklerini söyledi. Siparişlerin yaklaşık yüzde 350 oranında arttığını, aylık bayrak basımının 3 milyon metreden 10 milyon metreye çıktığını belirten Yalçın, gelen talepleri karşılayabilmek için kapasite artışı yaptıklarını belirtti.

‘15 YILDIR BAYRAK ÜRETİMİ YAPIYORUZ’
Cumhuriyetin 100'üncü yılında Türk bayrağı üretmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Ahmet Yalçın, "Cumhuriyetin 100'üncü yılından dolayı bir yoğunluğumuz var. Bayrak basıyoruz. Dünya ülkeleri ekonomik krizle uğraşırken, Türkiye'deki bizim gibi işletmeler, dünyanın çeşitli ülkeleri ticari alışverişini bizlerle sağlıyor. Yaklaşık 15 yıldır bayrak üretimi yapıyoruz. Parti bayrakları, takım bayrakları, dünya ülkelerinin bayraklarının çoğunu biz yapıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda 3 milyon metre bayrak üretimi yaparken şu an aylık 10 milyon metre üretim yapmaya başladık. Şu an Filistin bayrağı da yapıyoruz. İran, Irak gibi ülkelere de bayrak yapıp gönderiyoruz. Biz de bu yıl hem Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını hem de şirketimizin 40'ıncı kuruluş yıl dönümünü çalışanlarımızla birlikte coşkuyla kutlayacağız" dedi. 

Kaynak: DHA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English