Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi uluslararası yatırımlar yıllığını yayımladı

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, uluslararası doğrudan yatırımların Türkiye'ye gelmesi adına gerçekleştirdiği faaliyetleri içeren "Türkiye'nin UDY Ortamına Genel Bakış" başlıklı yıllığını yayımladı.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi uluslararası yatırımlar yıllığını yayımladı

Ofisten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'ye yapılan uluslararası doğrudan yatırımlara dair güncel verileri, önemli projeleri ve yatırım trendlerini tek bir kaynakta bir araya getirerek kapsamlı bir değerlendirme sunan yayın, ülkenin yatırım ortamıyla ilgili başucu kaynağı olma özelliğini taşıyor.

Yıllıkta stratejik ve finansal yatırımlar alanında tanıtım çalışmaları, yurt içi ve yurt dışı etkinlikler, iletişim ve markalama faaliyetleri, açıklanan büyük yatırım projeleri, sektörel gelişmeler, uluslararası yatırımcıların Türkiye değerlendirmeleri, ulusal ve uluslararası medyada yatırım haberleri, dijital projeler ve medya içerikleri bulunuyor.

"Türkiye'nin UDY Ortamına Genel Bakış" isimli yıllık; küresel yatırımcılar, iş dünyası liderleri ve politika yapıcılar için Türkiye'deki yatırım ortamını anlamalarına yardımcı olacak kaynak olarak öne çıkıyor.

Yıllıkta, 2024 yılında Türkiye'ye yapılan büyük ölçekli yatırımlara dair öne çıkan projeler ve sektörlere yönelik kapsamlı analizler yer alıyor. Aynı zamanda, yatırımcıların Türkiye'deki fırsatlardan nasıl faydalanabileceğine yönelik rehber niteliğinde bilgiler sunuluyor.

Yayında yer alan detaylı analizler ve güncel istatistiklerle, Türkiye'nin uluslararası doğrudan yatırımlardaki yükselen performansı gözler önüne seriliyor.

"Uluslararası yatırımcılar için konumumuzu bir kez daha gözler önüne seren bir yayın"
Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeleri yer alan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı A. Burak Dağlıoğlu, söz konusu yıllık yayına ilişkin şu ifadeleri kullandı:"Türkiye'nin UDY Ortamına Genel Bakış, ülkemizin stratejik konumu, güçlü ekonomik yapısı ve yatırım dostu politikaları sayesinde uluslararası yatırımcılar için dünyanın bağlantı noktası olma konumumuzu bir kez daha gözler önüne seren, verilerle, haberlerle ve zengin içeriklerle pekiştiren bir yayın oldu. Türkiye'nin yatırımlarda kaydettiği başarılar ve girişimcilik ekosistemimiz hakkında en güncel bilgileri edinmek isteyenleri bu değerli kaynağı incelemeye davet ediyoruz."


Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”