Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cihanbeyli'de AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Konya’nın Cihanbeyli İlçesinde AK Parti coşkusu yaşandı. Belediye Başkanı Mehmet Kale’nin yeniden Cumhur İttifakı adayı olarak gösterildiği ilçede AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Cihanbeyli’de AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

AK Parti Cihanbeyli Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) coşkulu bir törenle açıldı. Miting havasında gerçekleştirilen açılış programına AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Orhan Erdem ve Meryem Göka, Önceki Dönem Milletvekillerinden Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Kabakcı ve Ali Öztürk, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ve AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, belediye meclis üyesi adayları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

“Cihanbeyli altın çağını yaşıyor”

Vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle açılış töreni adeta mitinge dönüştü. AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Büneyye Ekinci ve MHP İlçe Başkanı Bayram Aydoğan’ın konuşmalarıyla başlayan programda daha sonra kürsüye gelen Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, dönemlerinde Cihanbeyli’nin hayallerine kavuştuğunu ve altın çağını yaşadığını belirtti. Her yıl belediye bütçesinin çok büyük bir kısmını yatırımlara ayırdıklarını ve bu konuda örnek gösterildiklerini belirten Başkan Kale, “Cihanbeyli’de tarih yazıyoruz. Vatandaşlarımıza verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmekle kalmadık, çok daha fazlasını yaptık. Başta gençlerimiz olmak üzere halkımızın tüm kesimlerinin ihtiyaçlarına yönelik önemli yatırımları kazandırdık. Şimdi yeni hayallerimiz ve projelerimiz var. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Cihanbeyli Türkiye Yüzyılı’nın parlayan yıldızı olacaktır” dedi.

 

“Mehmet Kale muhteşem hizmetler yaptı”

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka ise başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Mehmet Kale’yi tebrik etti. İlçenin her yerinin eserlerle donatıldığını ifade eden Göka, “Eski Cihanbeyli’yi çok iyi biliyorum. Mehmet Kale başkan Cihanbeyli’nin çehresini tamamen değiştirdi. Muhteşem hizmetler yaptı, tüm sözlerini yerine getirdi. İnşallah yatırımların hizmetlerin devamı gelecek. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

 

“Mehmet Kale ile gurur duyuyoruz”

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem de Cihanbeyli’nin Türkiye’nin en büyük yüzölçümüne sahip ilçesi olduğuna dikkat çekerek, böyle geniş bir coğrafyaya hizmet etmenin birçok zorluğunun olduğunu ancak Başkan Kale’nin ilçenin her yerine en iyi hizmeti götürerek başarı hikayesi yazdığını belirtti. 


Erdem “Mehmet Kale başkan ile gurur duyuyoruz. Belediye Başkanlığında ustaların ustası olarak üçüncü döneminde çok daha güzel eserleri vermeye devam edecek. Tüm Cihanbeyli’den 31 Mart’ta güçlü bir destek bekliyoruz” dedi.

“Mehmet Kale Cihanbeyli sevdalısıdır”

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek de neredeyse İstanbul büyüklüğündeki bir coğrafyaya hizmet vermenin zorluklarına değinerek, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’nin tüm zorlukların üstesinden gelerek mega projeleri ilçeye kazandırdığını kaydetti. Akyürek “Ben kendisini bir Cihanbeyli sevdalısı olarak tanıdım. Yoluna öyle devam ediyor. Kendisini bu zamana kadar yaptığı hizmetler nedeniyle tebrik ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Marifet iltifata tabidir. Mehmet Bey saydı saydı saydı ben de içimden bir vatandaş olarak yani başka hangi mega proje var diye düşündüm. Arka arkaya yeni projeler söyledi. Mehmet Kale kardeşimize 31 Mart’ta çok güçlü bir destek vermeliyiz ki Ankara’da da Konya’da da eli daha güçlü olsun” ifadelerini kullandı. 

Başkan Angı’dan birlik ve beraberlik mesajları

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ise birlik ve beraberlik mesajları verdi. Angı “Burada Mehmet Kale’yi size anlatacak değiliz. Hizmetleriyle ve eserleriyle kendisini çok iyi tanıyorsunuz. Bizim derdimiz ülkenin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini güçlendirmektir. Geniş coğrafyadaki Cihanbeyli’mizdeki tüm mahallelerde iktidarın, belediyenin yaptığı güzel işler var. Ve yeni dönemin de heyecanları var. Ben şimdiden 31 Mart seçimlerimizin hayırlı olmasını diyorum. Kıymetli adayımız için, tüm meclis üyelerimiz için, büyükşehir adayımız için hayırlar getirsin inşallah.” dedi.

 

Törende Önceki Dönem AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Kabakcı ve Ali Öztürk de birer selamlama konuşması yaptı.  AK Parti Cihanbeyli Seçim Koordinasyon Merkezi konuşmaların ardından yapılan duayla açıldı.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 5
  • 3
  • 0
  • 4
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English