DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,48₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
Güncel

CHP Diyarbakır İl Başkanlığı'na kayyum

Eklenme: 18.07.2022 - 15:15

Ankara 9. Sulh Hukuk Mahkemesi, CHP Diyarbakır İl Başkanlığı'na kayyum atanmasına karar verdi.

CHP Diyarbakır İl Başkanlığı'na kayyum
Reklam alanı
Ankara 9. Sulh Hukuk Mahkemesi, İl Başkanı Gönül Özel ve yönetim kadrosunun görevine son vererek yerine 7 kişilik kayyum heyeti atadı.

Kayyum Başkanlığına Muzaffer Değer, kayyum üyeliklerine de Behçet Gezer, Mehmet Beşir İpekçi, Devrim Budak ve Süleyman Berberoğlu atandı.

Kayyum heyetinin atanması ile sonuçlanan süreç, Diyarbakır ilçe başkanları ve delegelerin kongre talep etmesi ile başladı. Talebin genel merkez tarafından kabul görmemesi nedeniyle taraflar mahkemelik olmuştu.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 4
❤️ 1
😊 2
😡 1
👎 1
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 10 tepki

Yorum Yap