Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bu tarihe dikkat! Konya'ya kar geliyor

Meteoroloji, uzun süredir Konya'da beklenen kar yağışı için 5 Şubat Çarşamba tarihini verdi. İşte Konya'da 5 günlük hava durumu...

Bu tarihe dikkat! Konya’ya kar geliyor

Uzun zamandır herkesin hasretini çektiği kar yağışı, Konya'da yüzünü göstermeye hazırlanıyor. Meteoroloji, uzun süredir Konya'da beklenen kar yağışı için 5 Şubat Çarşamba tarihini verdi.  Meteorolojinin son hava tahmin raporuna göre hava sıcaklığının en yüksek 12 derece olması beklenen Konya'da haftasonu yağış beklenmiyor. 3 Şubat Pazartesi günü ise havanın parçalı bulutlu olması tahmin edilirken, 4 Şubat Salı günü ise yağmur bekleniyor. BU TARİHE DİKKAT!
Meteoroloji, hava sıcaklığının en yüksek 3 derece olacağı 5 Şubat Çarşamba günü için ise hafif kar yağışı uyarsında bulundu. İŞTE 5 GÜNLÜK TAHMİN
1 Şubat Cumartesi -Puslu, 12
2 Şubat Pazar - Puslu, 12
3 Şubat Pazartesi - Parçalı Bulutlu, 15
4 Şubat Salı - Yağmurlu, 12
5 Şubat Çarşamba - Hafif Kar yağışlı, 3 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 2
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (5)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • A
    Adığe
    28 gün önce

    Ya hu erikler açıyor .Ne kar yağması yaa !! konya Merkeze kar yağmazzzz

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • DB
    Doğrusu Bu
    28 gün önce

    Bu kadar nankör şükürsüz insanlar varken yağmaz kitliga doğru gidiyoruz. Olanda olmayanda yetmiyor diyor. Peygamberimiz açlıktan karnına taş bağlamış. Bu insanlar o zaman yaşasaydı Peygamberimiz e de laf ederlerdi. Senin yüzünden aç kaldık diye

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
  • O
    Osman
    28 gün önce

    Hiç tutmadı bu sene yapmış oldukları tahminler... Allah affetsin bizi, kıtlığa doğru gidiyoruz, faiz ,uyuşturucu, haram doldu kaldı her yerde

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (0)
  • X
    Xyz
    28 gün önce

    Allah en çok trye mesaj yolluyor ama hala aynı tr...

    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • N
    necmi
    28 gün önce

    allahın işi ama yağmaz konyaya ümit etmeyin :D

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”